שלוום ממוצע בגרות נוכחי:75.56 היתי רוצה ללמוד באוניברסיטה אני עוד חודש משתחרר,כך שאני התחלתי לברר בלחמן אבל זה יקר רק 3 מקצועות לשפר זה 12 אלף ש"ח ואין לזה מלגות אבל הבנתי שבבן גוריון יש מכינה קדם אקדמית יש לזה מלגה עוד לא דיברתי איתם אבל הם רושמים שזה רק למי שרוצה ללמוד הנדסת מחשבים מדעי הטבע,כימיה, ומה עם אני רוצה רפואה...? בקיצור מה אתם ממליצים והאם האוניברסיטה בכלל יכולה לעזור לי?
מ
מיטל
מכינה קדם אקדמית או השלמת בגרויות
שלום אנדרי, השלמת בגרויות במסגרת מכינה, מסלול הנמצא בדרך כלל בתוך המוסד האקדמאי בו אתה מעוניינן ללמוד, מסלול זה מכשיר אתך ללימודים אקדמיים ומאפשר לך להתקבל למכללה ללא צורך נוסף להבחן בבגרויות פורמליות. כלומר ניתן להשלים את מקצועות הבגרות במסגרת המכינה עם מבחנים פנימיים של המכללה, הלימודים הם ברמה של בגרות מבחינת היקף החומר אך המבחן הסופי הוא לפי פורמט מכללה-מבחן פנימי. נוסף לכך, הלימודים במסלול זה כוללים קורסי מבוא למקצוע האקדמאי אותו אתם עומדים ללמוד ועוד. קיימות מלגות לימודים שונות עליך לפנות למוסד האקדמי בו תרצה ללמוד "לדיקאנט הסטודנטים". וגם תוכל להכנס באתר לקבלת פרטים על מלגות. ניתן לקבל ייעוץ אישי חינם באתר בברכה מיטל