שלום רב, אני מתכוון להתחיל פסיכומטרי בחודש ראשון הקרוב רציתי לשאול האם זה אפשרי מבחינה של זמן לשפר בגרות של מתמטיקה לחמש יחידות (יש לי 4 יחידות עם 90) ופיזיקה (יש לי ציון 70 כרגע) עד למרץ 2017
ש
שני יונגר
שיפור בגרויות לקראת לימודי הנדסה
שלום ברק,
אם אתה מתחיל פסיכומטרי עכשיו בינואר, אז כל הנראה תיגש לבחינה באפריל. בהנחה שתשיג בה את הציון הדרוש לך לקבלה לטכניון, ייתכן מאוד שלא תצטרך לשפר יותר מידי. מועדי הבגרויות הרלוונטיים לך במתמטיקה ופיזיקה הם מועדי הקיץ הקרוב או לכל המאוחר בחורף 2017 (מתמטיקה בלבד) בפיזיקה תוכל להיבחן רק בקיץ. ההצעה שלי אליך היא לשקול לשפר לפחות את אחת הבגרויות בקיץ הקרוב ואת השנייה בחורף. מה שאני מציעה לפני שתירשם לכל אלו הוא שתפנה לטכניון ותבדוק אם הבגרויות שלך נכון להיום מאפשרות לך קבלה ללימודים ואם כן איזה ציון פסיכומטרי תידרש להציג. זה ייתן לך פרופורציות.
בברכה, שני
ב
ברק
הנדסה בטכניון - שיפור בגרות במתמטיקה עד מרץ 17
תראי אני צריך להעלות את הסכם שלי מ 84 ל 89 עכשיו הבעיה היא שאם אני אתחיל בשיפור בגרות בפיזיקה שזה מה שאני חייב לעשות כנראה ,זה אפשרי בלי לחזור על מתמטיקה לפני? בעקרון הסכם שלי במידה והוצאתי 700 בפסיכומטרי
ש
שני יונגר
אפשר ללמוד פיסיקה לפני מתמטיקה
שלום ברק,
אני חושבת שזה בהחלט אפשר ללימוד לבגרות בפיזיקה ברמת 5 יחידות גם בלי לחזור על כל לימודי המתמטיקה לפני כן. במיוחד אם תלמד במסגרת קורס של בית ספר פרטי להשלמת בגרויות, שם תקבל את כל הרקע אם נדרש גם המתמטי. כי המטרה שלהם היא שממוצע ציוני הבגרויות של הבוגרים שלהם יהיה הגבוה ביותר האפשרי.