אני נרשמתי לקורס הכנה לבגרות במתמטיקה ואני לא מצליח להבין את המורה שלי. הוא קופץ מנושא לנושא וכמעט לא נותן מרווח של זמן, הוא מעמיס במטלות. במשפט אחד - זה קורס מאוד מאוד לחוץ. המורה הזה כל כך מתלהב ממתמטיקה עד כדי כך שהוא שוכח לפעמים שהוא אמור להנחיל את הידע הזה לנו, התלמידים, ולהכין אותנו לבחינה הבגרות. הוא כמו ילד קטן שהרגע שמת בבריכת כדורים צבעוניים. את מבינה?
אני שוקל לפרוש ולהתכונן בכוחות עצמי, כך לפחות אני אבין כראוי את החומר. אני חושב שאספיק עד ינואר 2016.
מה דעתך? מה את היית עושה?
אני מודה לך על האוזן הקשבת ועל הכתף התומכת,
סלומון
ש
שני יונגר
קודם כל לפנות למנהל בית הספר
שלום סלומון,
הדבר הראשון שעליך לעשות הוא לפנות למנהל בית הספר בו נרשמת ללימודים. לפי מה שאתה כותב פה מישהו צריך להעמיד את המורה על מקומו. העניין הוא כזה, אם כרגע תבקש להפסיק את הקורס לכל היותר תזוכה במחצית מעלותו. ולכן אם אתה כבר שם אז כבר כדי שתפיק את המיטב מהקורס. בנוסף, אם אתה מתקשה לעמוד בקצב של המורה אז או שהרמה שלך נמוכה מכפי שחשבת או ש/רמת הכיתה גבוהה מכפי שחשבת או שהמורה צריך שיעירו לו. בכל מקרה הפנייה הראשונה חייבת להיות למנהל בית הספר. וגם במהלך השיעור יש מקום לומר למורה שהוא רץ מהר מידי עם החומר ושאתה מתקשה להבין אותו. אולי עם מרצה אחר יהי לך יותר קל, אני לא יכולה לדעת. אבל חשוב שתציף את הדברים מול בית הספר כדי שיוכלו לעזור לך למצוא פתרון מתאים.