שלום ב2007 סיימתי את התיכון עם בגרות חלקית, לאחר הצבא השלמתי את כל הבגרויות שהייתי צריכה דרך מכינה באורט בראודה.. אך לא קיבלתי שום טופס על כך שכעת יש לי בגרות מלאה.. מאז עברו כמה שנים טובות וכעת אני רוצה ללכת ללמוד וזקוקה לתעודה שלי (באופן די דחוף כי הסמסטר כבר מתחיל).. אני כבר שבועיים מנסה להשיג מישהו מהתיכון שלי, מאורט בראודה, או ממשרד החינוך ופשוט מורידים אותי מהקו..(אולי בגלל החגים) אין לי מושג לאן אני צריכה לפנות ודרך איפה אני משיגה את האישור שיש לי בגרות מלאה.. לאן אני אמורה לפנות ואיך אני משיגה את התעודה שלי? בבקשה תכוונו אותי אני כבר די בלחץ..
ש
שני יונגר
קודם כל לפנות למכללה בטלפון או לגשת פיזית למכללה עצמה
שלום אנה,
בשבועיים האחרונים לא היה עם מי לדבר לא במשרד החינוך ולא במוסדות הלימוד האקדמיים, כך שזה לא אמור להיות משהו אישי נגדך. היום כולם למעט משרד החינוך חזרו לעבודה ולכן לפחות במכללה אמורים לתת לך תשובות. לגבי השלמת הבגרויות במסגרת המכינה, עליך לפנות לאורט בראודה בלבד לטעמי, שכן מסלולים אלו הם מיוחדים למכינות ולכן גם הטיפול בך צריך להסתיים אצלם. לי קצת חבל שחיכית כל כך הרבה זמן עם איתור התעודה הדרושה לך ומקווה מאוד שלא תתקלי בבעיות ביורוקרטיות בדרך. דברי קודם כל עם המכללה. והכי חשוב אם לא תצליחי להשיג אותם בטלפון וזה דחוף לך, גשי לשם מחר בבוקר בשעות הקבלה וודאי שאת מקבלת מענה וטיפול בבקשה שלך, אין לך זמן לבזבז נכון להיום.