אני השלמתי במועד הקיץ האחרון בגרות בספרות מ2 יח"ל ל5 יח"ל, קיבלתי את הציון והוא אמור להספיק לי לקבלה לאוניברסיטה. הבעיה היא שהאוניברסיטה וגם התיכון לא יכולים לשקלל לי את הציון החדש לציון סופי ב5 יח"ל ספרות אלא רק משרד החינוך. בתיכון שלחו פניה אבל אמרו לי שזה ייקח לפחות שבועיים ועד אז ההרשמה לאוניברסיטה תיסגר. האם יש לי דרך לזרז את התהליך? לגשת למשרד החינוך?
ש
שני יונגר
האם נרשמת כבר ללימודים?
שלום גלעד,
אם נרשמת כבר ללימודים באוניברסיטה וכל מה שכרגע צריכים זה להמתין שיתקבל הציון אז מדוע את מודאגת? זה מאוד מקובל להמתין לציון אחרון של בחינה לאחר ההרשמה ללימודים. בנוסף את יכולה כמובן להציע להם לחשב את הציון בבחינה לפי המחשבונים של משרד החינוך. בכל אופן מה שאני מציעה לך לעשות כדי לזרז את התהליך הוא לפנות טלפונית ישירות למשרד החינוך למדור הבחינות או לפנות אליהם באמצעות מייל שניתן לשלוח אליהם דרך האתר של משרד החינוך, דרך ה"צור קשר" שלהם ולקבל את התשובה לה את ממתינה במהירות. יש לי תחושה שחסרה אינפורמציה בדברים שכתבת פה ולכן אני לא בטוחה מה בדיוק צריך או אפשר לעשות. בכל מקרה ביום רביעי שלאחר ראש השנה אין סיבה שלא תתקשרי ותקבלי תשובה כלשהי מהם.