שלום עשיתי בגרות ברמת 3 יחידות בשאלון הראשון קיבלתי 57 בשני קיבלתי 62 ושלישי 48 )ציונים סופיים כולל מגן( לפי החישוב שלי הציון הסופי שאמור להופיע בתעודת הבגרות הוא 55.15 האם זה עובר?
בתודה מראש שי :)
ש
שני יונגר
ציון 55 הוא ציון עובר בבגרות
שלום שי,
ציון עובר בבחינות הבגרות הוא 55 ומעלה. כך שלמעשה אפשר לומר שעברת את הבחינה. כך גם לגבי כל שאר הבגרויות שלך בהן הציונים צריכים להיות החל מ-55 ומעלה כדי שתהיה זכאי לתעודת בגרות מלאה.
בברכה, שני
ב
בת
ציוני בגרות
שלום אני נבחנת אקסטרנית ואין לי איך לראות את הציונים שלי. יש אולי דרך שבה אני אוכל לראות את הציונים שלי ועוד פרטים על הבגרויות שעשיתי?
ש
שני יונגר
לפנות למשרד החינוך בבקשה הזו
שלום בת,
אמורה להיות לך גישה לאתר משרד החינוך שם מפורסמים כל הציונים. אם את לא בטוחה היכן זה נמצא או אם מסיבה כלשהי אין לך גישה לאתר אני מציעה שתצרי קשר טלפוני עם הנציגים של משרד החינוך ובררי מולם כיצד תוכלי לקבל את ההרשאה הזו. כי את אמורה לראות ציונים כמו כל תלמיד אחר.
בברכה, שני
ש
שירה
ציוני בגרות
קיבלתי ציון בגרות במתמטיקה 55 האם זה עובר השיקול הסופי שלי הוא 57
א
אושרי
בגרות במתמטיקה
נגשתי לבגרות 5 יחל עם מגן 85 אבל ציון בגרות 49 האם המגן עדיין נחשב או שמא הוא נפסל בגלל ההפרש הגדול?
ט
טליה
בגרות 5 יחידות במתמטיקה
שאלון 806 (יא) ציון משוקלל מתכונת ובגרות - 56. האם כדאי להמשיך ב 5 יחידות בכיתה יב? לרדת ל 4 יחידות? המלצות? תובנות? האם מקבלים את הבונוס של ה 35 נקודות רק מציון 60 סופי של יא + יב?