מה יקרה אם המשגיחה רשמה את שמי כחשודה האם אקבל חשד ולא יבדקו את הבחינה והאם נכון שאקבל חשד על תשובה שגויה שאין לפתור אותה בדרכים אחרות וגם השאר בכיתה יקבל חשד
ש
שני יונגר
האם ירשם חשד בהעתקה בבחינה
שלום ניבין,
אם נרשם לך חשד בבחינה תצטרכי להיות זו המסבירה את העניין מול משרד החינוך. חשד בשאלה אחת צריך להיות מגובה מול הבחינה כולה. כלומר אם באופן כללי הבחינה טובה וענית על השאלה נכון ובהשוואה מול ציון המגן שלך לא נמצאה חריגה משמעותית אז לא בהכרח ירשם חשד או שלך יהיה קל להסביר את העניין. כך גם אם כיתה שלמה של נבחנים לא טועה בשאלה מסוימת גם אז יש חשד בהעתקה. לסיכום, מכיוון שההחלטה לגבי חשד היא מאוד מורכבת, קשה לי לומר לך במדויק מה יהיה מצבך בבחינה. אני מאוד מקווה בשבילך שהבחינה שלך תסיר ממך את החשד.
בברכה, שני
נ
נעמי בוטביניק
ציוני בגרות במתמטיקה קיץ 2015
מתי יפורסמו ציוני הבגרות במתמטיקה? ראיתי שענו פה כמה ימים לפני המועד ב אבל רציתי לדעת אם יש תאריך מדויק.
ש
שני יונגר
פרסום ציוני בגרויות הקיץ במתמטיקה
שלום נעמי,
ציוני הבגרויות במתמטיקה של מועד הקיץ יפורסמו עד לשבוע הראשון של חודש ספטמבר. כך לפחות קורה בכל שנה. כאשר רשמנו עד כמה ימים לפני מועד ב', הכוונה הייתה שאפשרי בעיקרון שהציון יפורסם גם יום אחד לפני הבחינה במועד ב'. כי זה קורה לעיתים בבגרויות מסוימות.
בברכה, שני
א
אלס
חשד
היה לי ציון עובר במתמטיקה ורק רציתי לשפר ציון ואז קיבלתי חשד אם שולחת ערעור ולא מקבלים איתו ומשאירים לי את החשד אז אני אמורה לחכות שנה נכון .. נגיד שחיכיתי שנה ועבר עלי עלי מועד הם מבטלים לי את החשד ומחזירים לי את הציון העובר לי !!!