אני ניגשת באופן אקסטרני לשיפור בגרויות. אני רוצה לשפר את הבגרות שלי באנגלית ל5 יחידות והבנתי שכעת שאלון F הוא שאלון על ספרות באנגלית, לא מצאתי את החומר באינטרנט ורציתי לשאול מה החומר ואיך מומלץ ללמוד לבחינה. בקשר לבגרות בגיאוגרפיה, אני רוצה לגשת ל5 יחידות. האם יצאו ספרי מיקוד בשביל הבחינה?
ש
שני יונגר
מיקוד הבגרות באנגלית מודול F
שלום ענבל,
אנסה לתת לך פירוט של המיקוד לבגרות מודול F כאן בפורום. אך אני מבקשת כי כאשר את נרשמת לבחינה בבית הספר בו למדת וסיימת את התיכון ובו גם תיבחני, אנא פני למורה לאנגלית המכינה לבגרות ובררי מולה כי את לומדת בצורה מדויקת. אלו הסיפורים שיש ללמוד לבחינה: 1. All My Sons by Arthur Miller 2. The Wave by Morton Rhue 3. “Mr. Know All” by W. Somerset Maugham 4. “A Summer’s Reading” by Bernard Malamud 5. “Rules of the Game” by Amy Tan 6. “As I Grew Older” by Langston Hughes 7. “The Road Not Taken” by Robert Frost 8. “The Road Not Taken” by Robert Frost 9. “Count That Day Lost” by George Eliot 10. “The Enemy” by Pearl Buck 11. “The Split Cherry Tree” by Jesse Stuart שימי לב כי לא תתבקשי ללמוד את כל היצירות להלן, אלא תוכלי לבחור בין חלק מהן. מאוד מומלץ להבהיר את הדברים מול משרד החינוך או מול המורה לאנגלית בבית הספר, כדי למנוע טעויות וכדי שתלמדי בצורה יעילה ומדויקת לבחינה.