היי, אני רוצה לשפר בגרות באנגליות ומתכנן לגשת בחורף הזה. הבנתי ששאלון F שונה וכעת הוא עוסק בספרות אנגלית. רציתי לדעת על אילו ספרים ושירים יבחנו במועד החורף הקרוב.
בנוסף, רציתי לדעת אם אתם מכירים קורס און ליין להכנה לבגרות.
תודה
נ
נועה סטרוז
בגרות חורף 2015 באנגלית שאלון F
שלום תום,
להלן האופציות הקשורות לשאלון F חורף 2015 כפי שפורסמו בתחילת הקיץ (יתכנו שינויים ולכן אני ממליצה בכל מקרה לפנות למשרד החינוך לקבלת אישור): אפשרות מספר 1 - All My Sons by Arthur Miller The Wave by Morton Rhue “Mr. Know All” by W. Somerset Maugham “A Summer’s Reading” by Bernard Malamud “Rules of the Game” by Amy Tan “As I Grew Older” by Langston Hughes “The Road Not Taken” by Robert Frost
אפשרות מספר 2 - All My Sons by Arthur Miller The Wave by Morton Rhue “The Split Cherry Tree” by Jesse Stuart “A Summer’s Reading” by Bernard Malamud “The Enemy” by Pearl Buck “Count That Day Lost” by George Eliot “The Road Not Taken” by Robert Frost
בגרות באנגלית היא שונה מבגרויות אחרות ולכן אני פחות ממליצה על קורס און ליין ומאוד ממליצה לקרוא בבית באנגלית ולצפות בסרטים וסדרות ללא תרגום לשיפור אוצר המילים. במידה ובכל זאת תהיה מעוניין בקורס הכנה מספיק לכתוב הכנה חינם לבגרות באנגלית בגוגל וקופצים עמודים שונים שיוכלו לעזור לך בהכנה לבחינה.
צירפתי עבורך טופס יצירת קשר עם היועצים שלנו במידה ויהיו לך שאלות נוספות. כמו כן תוכל לפנות אלינו באמצעות הפורום עצמו.