אני בוגר תיכון ושיפרתי 3 בגרויות בחורף (תנך היסטוריה, ספרות) השאלה שלי היא איך אני מברר את הציונים ומתי? והבנתי שעוד 10 ימים נסגרת ההרשמה לבגרויות הקיץ ואני די לחוץ, כי אני רוצה אולי לעשות 5 יחידות גיאוגרפיה כדי להעלות עוד את הממוצע... הבעיה שבתיכון שלי אין גיאוגרפיה... מה עושים? הבנתי שצריך אקסטרני אבל הבעיה שאקסטרני מתחשבים בציון האחרון ואני רוצה אולי לשפר גם אזרחות(שאת זה אני יכול לעשות בתיכון שלי בתור בוגר תיכון) ואיך מסדרים ומדפיסים נכון את תעודת הבגרות? הרי יש לי תעודה מלאה ובקרוב גם ספח של השיפור מהחורף.. ואם אני יעשה בקיץ גיאוגרפיה ואזרחות בתור אקסטרני אך אני ידע שזה לא ייכנס לי לתעודה אם הציון נגיד באזרחות יהיה נמוך מזה שיש לי כבר בתעודה? מצטער על החפירה מקווה שהבנתם פשוט כל העניין הזה מטריד אותי.. תודה
ע
עדי - HIT חולון
בירור ציונים
אלעד שלום ראשית אם יש לך תעודה מלאה אז הציונים החדשים יופיעו בספח נפרד ותוכל להחליט האם להציג אותם או שלא. מוסדות הלימוד מקבלים בד"כ את הציון הגבוה יותר. אם שיפרת בגרויות בביה"ס שלך אנא פנה אליהם לגבי קבלת הציונים. לגבי גיאוגרפיה, תוכל ללמוד במסגרת מכינה קדם אקדמית לבגרויות ואין קשר לעובדה שבביה"ס שלך אין את המקצוע הזה. מקווה שעניתי על כל השאלות בהצלחה