שלום ! אני רוצה לשפר את הבגרות שלי באנגלית ומעוניין לדעת מה המיקוד לקיץ 2014. האם הוא פורסם כבר? מבחינת שאלון F - אני עשיתי את הבגרות שלי באנגלית לפני כ - 6 שנים, והבנתי שהשאלון השתנה וכעת השאלות הן על יצירות ספרותיות. מהן אותן יצירות, והאם יש מיקודיות אשר מכוונת לאופן פתרון שאלות בשאלון הזה?
תודה רבה!
ע
עדי - HIT חולון
בגרות באנגלית
שלום יהונתן 1 כבר אין מיקוד באנגלית 2. לגבי מיקודיות יש לבדוק בחנויות 3. מצ"ב 2 האופציות הקשורות לשאלון הספרות באנגלית 5 יח"ל – שאלון F. Option One All My Sons by Arthur Miller The Wave by Morton Rhue “Mr. Know All” by W. Somerset Maugham “A Summer’s Reading” by Bernard Malamud “Rules of the Game” by Amy Tan “As I Grew Older” by Langston Hughes “The Road Not Taken” by Robert Frost
Option Two All My Sons by Arthur Miller The Wave by Morton Rhue “The Split Cherry Tree” by Jesse Stuart “A Summer’s Reading” by Bernard Malamud “The Enemy” by Pearl Buck “Count That Day Lost” by George Eliot “The Road Not Taken” by Robert Frost
Option Two All My Sons by Arthur Miller The Wave by Morton Rhue “The Split Cherry Tree” by Jesse Stuart “A Summer’s Reading” by Bernard Malamud “The Enemy” by Pearl Buck “Count That Day Lost” by George Eliot “The Road Not Taken” by Robert Frost
ה
הדס
מיקוד אנגלית שאלון F 2016
שלום, אני צריכה עזרה לגבי מיקוד לאנגלית 5 יח"ל שאלון f. ומה הן היצירות שצריך ללמוד לבגרות מועד קיץ 2016? תודה לעוזרים !