אני חייל שמשתחרר אוטוטו ולומד לבד למבחן הפסיכומטרי של מועד דצמבר.. אם לא אצליח בפסיכומטרי אני מתכנן לשפר בגרויות ולגשת בחורף 2014.יש לי כמה שאלות -
האם האוניברסיטה מסתכלת על הציון הגבוה? אני רוצה לגשת לשאלון 004 במתמטיקה ולפי מה שאני יודע זה המועד האחרון להיבחן בו. האם תוכלו להמליץ לי על ספרים טובים לתרגול? או מיקוד? או שבכלל כדאי להשתמש בספר שלמדתי איתו בכיתה י"ב? חשבתי גם לשפר את הציונים במקצועות ההומניים למשל ספרות ותנ"ך. הספר הוורוד של פלורה טוב מספיק? האם כל החומר בספרות נשאר אותו דבר? האם מה שלמדתי לפני 4 שנים רלוונטי גם עכשיו? או ששינו את החומר? ובכלל איך מומלץ ללמוד לבחינה הזאת? אשמח אם תוכלו להמליץ לי על סיכומים לבגרות ושאלות מבחינות קודמות. אני צריך להירשם שבוע הבא תודה רבה לעוזרים!
ע
עדי כהן סימן טוב
שיפור בגרויות
אלעד שלום, שאלת הרבה מאד שאלות בעיקרון לגבי חומרי לימוד מומלץ מאד להתייעץ עם מורה שמלמד לבגרות באותה שנה, הוא/היא יוכלו לכוון אותך לחומרים הרלוונטים לאותה שנה. לא מומלץ להסתמך על חומרים מלפני 3 שנים. לשאלתך לגבי הציונים שבספח, אכן המוסדות האקדמים מתייחסים רק לציונים הגבוהים ביותר. במידה ויש לך שאלות נוספות מומלץ לקבוע פגישת יעוץ עם אחת היועצות במכינות הקדם אקדמיות ולקבל סיוע אישי ומותאם לצרכים וליכולות שלך (בחינם). בהצלחה