יש לי כמה שאלות ואולי את/ה תוכל/י לספק לי את התשובות בצורה ברורה יותר .
1. אני משלימה את בחינות הבגרות בעזרת מורים פרטים כי ככה יותר קל לי ( ניסיתי להשלים בגרויות בבית ספר להשלמת בגרויות אבל לא הסתדרתי שמה כל כך ), אני נבחנת אקסטרנית, וביולי 2010 עשיתי אבחון ללקויות למידה ובסביבות אוקטובר 2010 הגשתי את האבחון לשלוחה האקסטרנית וקיבלתי בדיוק את ההקלות שרציתי והם תקפים לי עד יוני 2016 ( לפחות ברוב מקצועות הבגרות ), עכשיו השאלה שלי היא כזאת פרט לאבחון שיש לי אני עשיתי שנה שעברה ( 2012 ) אבחון לבעיות קשב וריכוז וברצוני להגיש אותו בסביבות פברואר - מרץ 2013 וזאת על מנת לקבל הקלות נוספות בבגרויות בנוסף להקלות שכבר יש לי האם לדעתך דבר כזה אפשרי .
2. הבנתי שבשלב כלשהוא משתנים בחינות הבגרות באנגלית ובתנ"ך א. מה השינוי שחל בהם ב. מתי ההבחנות בשיטה החדשה בבחינות הבגרות הנ"ל חל על נבחנים אקסטרנים ובאיזה מועד .
3. עד איזה מועד ניתן לנבחנים אקסטרנים לגשת לשאלונים בתנ"ך ( 137 )ובאנגלית ( 401,402,403 ) במתכונת הישנה .
אשמח לתשובה
בברכה Emilia
ע
עדי כהן סימן טוב
הקלות לבחינות אקסטרניות
ראשית יש להגיש מיד את האבחונים שיש לך כדי לקבל הקלולת נוספות. התאמות ברמה 3 (בע"פ=מותאם) צריך לבקש לכל בחינה בנפרד.! אפשר בפקס לשלוחה האקסטרנית. לגבי השינויים במתכונת הבחינות את צריכה לברר מול מורה שמלמד את החומר עכשיו. לגבי מבחנים במתכונת הישנה, אנא בידקי באתר השלוחה האקסטרנית לקבלת מידע מדוייק. בהצלחה