אני מעוניין לשפר את ממוצע הבגרויות שלי מ80 למעל 105 וזה מצריך ממני לעשות את כל הבגרויות מחדש... עכשיו השאלה שלי היא איפה הכי מומלץ וכדאי לעשות את זה... לחמן הציעו לי לשפר את כל הבגרויות בעלות של 22000 ובמחיר של 700 שקלים לקורס חוזר במידה והציון לא מספיק ובגרות בקמפוס הציעו לי אותו דבר ב 13000 וללא עלות של קורס חוזר האם מישהו שמע עליהם ויודע איך המורים שם? ומהי רמת הלימודים? כמות האנשים בכיתה וכו'.... ואם אתם יכולים להמליץ על מקומות אחרים בצפון שאפשר ללמוד בהם אני גם אשמח לשמוע :)
תודה מראש מתן
ע
עדי כהן סימן טוב
בגרות במכינות הקדם אקדמיות
מתן שלום, ניתן ללמוד לבגרויות במסגרת המכינות הקדם אקדמיות הפרושות במגוון מוסדות אקדמיים ברחבי הארץ. במסגרת המכינה הקדם אקדמית ניתן לשפר או לשדרג את כל ציוני הבגרות בעלויות הרבה יותר נמוכות ולעיתים גם לקבל מימון על חלק או על כל שכר הלימוד מהמדינה. אתה מוזמן להכנס לאתר של היח' לחיילים משוחררים ולבדוק היכן ממוקמות מכינות קדם אקדמיות באזור מגורייך, ליצור קשר ולקבוע פגישת יעוץ חינם וללא התחייבות ולבדוק כיצד ניתן ללמוד לבגרות במסגרת הזו. המכינות פועלות בשיתוף פעולה עם משרד החינוך והלימודים בהן בד"כ ברמה גבוהה במיוחד. בהצלחה
מ
מתן
לגבי מכינות
הבנתי שבמכינות זה נורא אינטנסיבי ודוחסים לך הרבה חומר בתקופה נורא קצרה ולכן זה מתבטא בציונים פחות גבוהים מאשר בקורסים לשיפור בגרויות... השאלה שלי היא לגבי רמת המורים? שיעורי עזר? רמת לימודים? והאם נותנים לתלמיד יחס אישי או שפשוט באים ומעבירים את החומר ואתה לא יכול להתקדם בקצב שלך? תודה מתן
ע
עדי כהן סימן טוב
תשובה
הקצב תלוי בך. אתה יכול לבנות מערכת ע"פ הצרכים שלך. כמובן שאם אתה רוצה ללמוד את כל המקצועות מחדש זה יהיה צפוף אבל הרעיון הוא שבונים לך מערכת אישית. המורים הם מורים מצויינים שבד"כ גם מלמדים בבתי ספר פרטיים לשיפור בגרויות. לגבי שיעורי עזר וכו' אתה צריך לבדוק בכל מכינה מה הם נותנים. הכי טוב להרים טלפון ולקבוע פגישה אישית בהצלחה
ק
קסניה
שיפור, השלמת והרחבת בגרויות
שלום,אני חיילת משוחררת וברצוני לשפר,להשלים ולהרחיב בגרויות.אבל קודם כל אני רוצה להיות זכאית לבגרות מלאה ולשם כך אני צריכה להשלים מתמטיקה 3 יחידות,ותנך 2 יחידות. אני לא במצב כלכלי כזה שמאפשר לי לשלם על קורסים...רציתי לדעת אילו אפשרויות יש לי כדי לסיים את הכול... תודה(: