דילמה נוספת בקשר לבגרויות בגלל הבגרות במתמטיקה + עדכונים והתפתחויות .
דילמה נוספת בקשר לבגרויות בגלל הבגרות במתמטיקה + עדכונים והתפתחויות .
emilia11
1 תגובות
למנהל הפורום עדי כהן סימן טוב תודה רבה לך על עזרתך הרבה . אני בדילמה נוספת ואשמח לדעתך .
1. לגבי הנושא של הרישום היום דברתי עם השלוחה האקסטרנית והסתדרתי עם זה .
2. לגבי הבגרות במתמטיקה קיבלתי ממנה את אותה תשובה שקבלתי ממך היא אמרה לי שעדיף לסיים עם זה במועד הקרוב ולא לסחוב את זה יותר מידי מכיוון שבקיץ 2013 השאלונים משתנים ואם אני לא אעשה את מה שנשאר לי במועד הקרוב אז מה שעשיתי עלול להתבטל ויהיה עליי להבחן באותו שאלון או שאלונים שכבר עשיתי מחדש .
3. אני לומדת בבית הספר אנקורי שבחיפה ( משלימה בגרויות לימודי ערב ) המקצוע הבא שאותו אני אמורה ללמוד הוא עברית א' + עברית ב' את היחידה השנייה בבגרות במתמטיקה אין לי בעיה לשלב עם הבגרויות הנ"ל שאני הולכת ללמוד כי ברגע שהזמן בין בגרות אחת לשנייה היא לא גדולה אז החומר עדיין טרי בראש ונשאר הנושא של התרגול שזה אומנם השקעה וזמן אבל פחות קשה .
עכשיו האם כדי לי ללכת לדבר אם יועצת הלימודים במקום בו אני לומדת ולשנות את זה לבגרות קלה יותר כלומר מה שנשאר לי ( והכוונה שלי לבגרות בגיאוגרפיה ) שלדעתי היא קלה יותר וקל לשלב איתה מקצוע נוסף כמו מתמטיקה למשל כי הבגרות בגיאוגרפיה לא דורשת תרגול מסיבי כמו עברית , אנגלית ומתמטיקה ואז אני אוכל לשלב 5 יחי' בגיאוגרפיה + 2 יחי' במתמטיקה ואז במועד קיץ 2012 לסיים עם זה .
תודה מראש והמשך יום נעים שהיה לך אמיליה
ע
עדי כהן סימן טוב
תשובה
ראשית הבגרות בגיאוגרפיה איננה קלה כפי שחושבים, אבל מאחר שהבחינה בגיאוגרפיה היא רק בקיץ עדיף לך להבחן בגיאוגרפיה ומתמטיקה בקיץ הזה ובלשון א+ב בחורף הבא. הבחינה בלשון מתקיימת פעמיים בשנה. כך תוכלי לסיים את הבגרות בינואר 2013 בהצלחה