שלום, רציתי לשאול מס' שאלות: אני רוצה לשפר 2 ציוני בגרות שלי בהיסטוריה ותנך, אני חיילת משוחררת ומעוניינת ללמוד באופן עצמאי הבנתי שצריך לפתוח תיק אקסטרני רציתי לדעת איך עושים את זה, כמה זה עולה מתי המועדי חורף הקרובים שאליהם ניתן לגשת ובכלל עד מתי ניתן להירשם לבחינת הבגרות ומתי מתפרסמים ספרי המיקוד.
תודה מראש
ש
שני יונגר
בגרות אינטרנית או אקסטרנית
שלום מעיין,
אין חובה לפתוח תיק אקסטרני כדי לשפר בגרויות. מי שאינו תלמיד אקסטרני וזכאי לבגרות מלאה לא חייב לשנות את הבגרות שלו לאקסטרנית אלא רק להרשם לבגרויות דרך בית הספר בו למד וסיים את לימודי התיכון והבגרויות.
במידה ויש לך סיבות אחרות להמיר את הבגרות שלך לבגרות אקסטרנית כגון: אין בגרות פנימית כמו ספורט שמונעת ממך קבלת תעודת בגרות מלאה, אז אפשר לעשות זאת בכל אחד מבתי הספר האקסטרניים בקרבת מקום מגורייך. התהליך כרוך בתשלום, שאותו יוכלו לומר לך באותו מוסד לימודים אליו תפני.
האם הייתי ברורה?
בברכה, שני
מ
מעיין
..
כן, תודה רבה שני! ניסיתי להתקשר לבית הספר שלי, אך אין מענה כנראה בעקבות חופשת חג סוכות רציתי לשאול עוד שאלה קטנה אני רוצה לשפר את הבגרויות שלי בתנ"ך והיסטוריה עם עדיפות למועד חורף האם פיספתי את מועד החורף או שעדין לפי מיטב ידיעתך עדין יש לי זמן להירשם בבית ספרי? והאם פורסמו כבר מיקודים בתנך והיסטוריה?