יש לי בעיה ריצנית אני סיימתי לימודים בשנת 2006 הבעיה היא במתמטיקה זה שנגשתי בחורף שנת 2006 לשאלון 001,002,003 וקבלתי ציון סופי 85 אז בקיץ רציתי להגיש ל004.005 אז נגשתי קבלתי חשד....ב005 אז רציתי לעשות המבחן005 בחורף2007 על מנת להסיר החשד ולהשאר עם 001.002.003.בכל מקרה נגשתי בחורף 005 והבאתי ציון ב005 ובקשתי להסיר ה005 על מנת להשאר על שלוש יחידות ופה נוצרת לי בעיהאמרו לי מכוון שאני "משנה"הציון האחרון זה הוא שנקבע לי ...בגלל זה אני לא קבלתי בגרות שלמה למרות שיש לי 3 יחידות אז הקיץ הזה עשיתי מחדש 001.002.003 על מנת לקבל בגרות מלאה ...למרות שאני קבלתי 85בעבר אמרו לי לעשות הכל מחדש ...והינה עשיתי ומחכה לציונים מישהו יכול להגיד לי למה זה כך ?אני עשיתי 005 על מנת להשאר על שלוש יחידות אז בגלל שעשיתי 005 מחקו לי הכל ואמרו לי תעשה מחדש כאילו לא עשיתי כללום למרות הכל עשיתי עשיתי בעבר וקבלתי 85 והינה השנה עשיתי מחדש 001.002.033 אבל במועד קיץ ...ותודה לכם אם אפשר אקבל פירוט לכל העניין של הזכאות וכד ...
ע
עדי כהן סימן טוב
בגרות במתמטיקה
לתלמיד שלא זכאי לתעודת בגרות ומתקן ציון נמחק הציון הישן ונשאר החדש. לכן הבחינה של 5 יח' מחקה את הציון של ה-3 יח'. אם נבחנת מחדש בקיץ ל-3 יח' אז זה הציון שיחשב לך. במבחני הקיץ בלבד ניתן להיבחן בשני מועדים ואז נשארים הציונים הגבוהים יותר מבין שני המועדים. זה לא יהיה נכון אם תחליט להיבחן בחורף. בהצלחה
י
יוסי
מתי מתפרסים ציוני בגרות
רציתי לשאול עוד שאלה מתי מתפרסמים ציוני בגרות מתימטקה קיץ תש"ע ??.ועוד שאלה ובמידה רציתי להיבחן למתימטקה בקיץ בעונה הבאה אז מחשבים לי הציון הגבוה מהמועד הקיץ הנוכחי לעומת השנה הבאה ??תודה מראש עדי
ל
לרה
השלמה במתמטיקה
אני כן זכאית לתעודת בגרות, אז אם אני משלימה ל 5 יחידות או 4 יחידות שעשיתי 3 יחידות ויש לי כבר בבית את התעודת בגרות, אז זה לא יבטל לי את ה 3 יחידות במתמטיקה, לא? רק יהיה לי את התוספת של 4 או 5 יחידות במתמטיקה, למקרה שארצה, לא?