שלום, אני מעוניינת להתחיל להשלים ולשפר בגרויות בקרוב (5+ בגרויות ופסיכומטרי) ורציתי לדעת אם יש למישהו המלצה על המוסד הכי טוב/ מומלץ בעיניו. נפגשתי כבר עם לחמן, חרשן, אנקורי ותיכון ת"א. ביואל גבע אני לא מעוניינת כי הם גנבים..... מכל הארבעה שרשמתי אשמח לשמוע דעות וביקורות או עם יש עוד מקומות שכדי לי לבדוק לפני שאני נרשמת. מבחינת המחירים: לחמן הציעו לי 7 קורסים + פסיכומטרי ב- 21000 אנקורי הציעו לי 7 קורסים ב-21300 חרשן לא ממש זרמו ונתנו לי הצעת מחיר לכל סימסטר של איזה 12000+ ואני צריכה לפחות 3 סימסטרים... ותיכון ת"א שבר את כולם- 10 קורסים שאחד מהם יכול להיות פסיכומטרי בקצת פחות מ20000... עכשיו, כמובן שמחיר זה לא כל הסיפור אבל זה כן משמעותי. לי חשוב שהכיתות יהיו קטנות ושהמורים יהיו זמינים בכל עת ויתנו משובים פרטניים על המבחנים ועבודות וכל שאלה שתהיה לי כדי שאני אדע מה עלי לשפר על מנת לקבל את הציון הטוב ביותר שאני יוכל להוציא!
אשמח לשמוע את דעת כולם בעניין כמה שיותר מהר !!! תודה..............
ע
עדי כהן סימן טוב
שיפור בגרויות
מעין שלום, בנוסף לכל המוסדות הפרטיים שמנית, ניתן ללמוד באחת מהמכינות הקדם אקדמיות הפרושות ברחבי הארץ. המכינות פועלות בתיאום ופיקוח של משרד החינוך והבטחון ולכן הלימודים ברמה גבוהה במיוחד, התלמידים מסיימים את הבגרויות בציונים גבוהים ומרביתם לומדים במימון מלא או חלקי של המדינה (לא על חשבון הפיקדון) בהתאם לקריטריונים. אני ממליצה לברר באתר משרד הבטחון-היחי' להכוונת חיילים משוחררים היכן נמצאת המכינה הקרובה למקום מגורייך ולקבוע פגישה כדי לבדוק ע"פ הנתונים שלך איזה אפשרויות יש לך. יתכן אפילו שתוכלי ללמוד ללא תשלום! בהצלחה
א
אמיליה .ז
המלצה על בית הספר אנקורי
אני השנה התחלתי להשלים בגרויות בבית ספר אנקורי ואני יכולה להגיד לך שאני מאד מרוצה שמה מהסיבות הבאות :
1. הכיתות הם קטנות ( עד 15 תלמידים גג ) . 2. המורים באנקורי הם מורים מקצועיים שעונים על כל שאלה ושאלה ושנותנים לך הרגשה שאת לא לבד ושיש תמיכה ושיש מי שעוזר לך ושהוא כאן בשבילך ( בכל שעה את יכולה להתקשר למורה והוא / היא יענו לך בשמחה על כל שאלה ) . 3. גם צוות היועצים והמזכירות הם מקסימים אחד ( למשל אם קורה שפספסת שיעור אחד הם מנסים לעזור ואפילו במכונת צילום אפשר להשתמש בכל זמן וללא עלות כספית , שרותי הייעוץ שמקבלים באנקורי הוא מעולה וממוקד ) . 4. המורים מראים שבאמת אכפת להם מכל תלמיד ותלמיד ( כאשר תלמיד לא מגיע המורה מתקשר / ת למה אותו תלמיד /ה לא הגיעה לשיעור באותו היום ) . 5. הלימודים באנקורי ואווירה שמה שווים כל און שבעולם . 6. הלמידה בשיעור היא באווירה כפית וגם חומר הלימוד מוסבר כמו שצריך . 7. נוסף לכך לאנקורי גם יש את סיפרי המיקוד הטובים ביותר והממוקדים ביותר מכל המיקודים .
א
אמיליה .ז
לא ממליצה לך על לחמן ויואל גבע
אני לא ממליצה לך לא על לחמן ולא על יואל גבע מכמה סיבות ואלה הם : 1. הכיתות שלהם מאד מלאות ( מעל 25 תלמידים ) . 2. המחירים שלהם מאד גבוהים ( הפריסה לתשלומים מאד גבוה בין 1,000 ל - 1,500 ₪ לחודש ) . 3. בכיתות גדולות אין לך אפשרות לשאול שאלות ובמקומות כאלה רק החזקים שורדים בעוד שהחלשים פחות שורדים .
א
אמיליה .ז
עצה קטנה לי אלייך מעיין
בית ספר טוב לבגרויות הוא בית ספר שנותן מענה לצרכים שלך ( המחיר לא קובע אלה רק איכות בית הספר - מספר התלמידים בכיתה , האווירה הלימודית ואיכות המורים ) .
בהצלחה שהיה לך ( איפה שלא תבחרי ללמוד ) .
ל
ליאורה
אני ממליצה לך על לחמן
מישהי פה שהמליצה לך על אנקורי ככל הנראה עובדת שם אז תקחי את ההמלצות האלה בעירבון מוגבל
אני יכולה להמליץ רק על מה שהתנסיתי בו שבמקרה הזה זה לחמן, אבל אני מציעה שתיכנסי לאיזה שיעור ותראי איך האווירה, איך המורים, איך את מרגישה עם זה, ואז תחליטי
א
אמיליה .ז
לליאורה
ליאורה היקרה אני לא עובדת באנוקרי אני משלימה בגרויות באנקורי ולכן נתתי את ההמלצה הזאת לבחורה בפורום , לחמן הוא מקום טוב למי שיש לו את היכולות לבוא לפני התלמידים והמורה כלומר אם הוא רוצה לתפוס את המקום בספסל הראשון .
אבל כל אחד ודעתו הוא . בהצלחה לשתייכן בבחינות הבגרות .