שלום אני בוגר בית ספר וכעת משלים באותו בית ספר בגרות באנגלית (שאלון G) ובגרות במחשבים. היום עשיתי בגרות באנגלית ואני מעוניין לגשת גם למועד ב'. כמה שאלות: הבנתי שאפשרי לגשת למועד ב'- 1.האם בטוח שאני יכול? 2.באותו מקום קראתי גם שאפשר לגשת למועד ב' ויקחו את הציון הגבוה מבין השתים ואם אין זכאות יקחו את הציון האחרון.. אז ככה, כעת אני לא זכאי לבגרות, אך כאשר ב30 למאי שאני ישלים את הבגרות במחשבים אני יהיה זכאי לה, אז האם אחרי הבגרות במחשבים (במידה שאני יעבור בעזרת ה') יקחו את הציון הגבוה מבין השניים או את האחרון? תודה רבה על העזרה.
ע
עדי כהן סימן טוב
מועד ב
אם נבחנת במועד א' ובמועד ב' של אותה בחינה - יתחשבו בציון הגבוה מבין השניים. זאת בתנאי שאין לך ציון קודם באנגלית
א
אדם
מועד ב' באנגלית
מה הכוונה אם אין לי ציון קודם באנגלית? רק באותו שאלון? עשיתי את השאלון הזה (שאלון G) לפני שנתיים והיה לי חשד להעתקה, בE יש לי 94 בF 90 ובע"פ 98 ...בG נכשל-חדש ואתמול עשיתי מועד ואני רוצה לעשות מועד ב'...מה יקחו מבניהם? הגבוה או האחרון?
ע
עדי כהן סימן טוב
מועד ב'
אם תבחן בקיץ בשני מועדים אז הגבוה מבין השניים יתקבל. אם יש כבר ציון מקודם אז האחרון קובע, מכיוון שאמרת שנכשלת בשאלון זה בעבר, אז אין לך מה להפסיד.,