שלום, אני מעוניינת להלשים בגרות במתמטיקה, אני חילת משוחררת ושמעתי שבמכינות עדיף להירשם שם כי זול לעשות זאת. האם יש הנחה לחייילים משוחררים או לחילופין יש איזשהן הטסבות שניתן לקבל?
ע
עדי כהן סימן טוב
בגרות לחיילים משוחררים
שלום איזבל אכן במכינות הקדם אקדמאיות ניתן ללמוד ולהשלים או לשפר את הבגרויות. המכינות עובדות בשיתוף עם משרד הבטחון ומשרד החינוך ולכן מרבית התלמידים שהינם חיילים משוחררים זכאים להינות מהטבות בשכר הלימוד (בהתאם לקריטריונים). אני ממליצה לך לפנות לאחת מהמכינות הקדם אקדמיות הקרובות לביתך (רשימה תמצאי באתר היחידה להכוונת חיילים משוחררים) ולקבל יעוץ חינם ללא התחייבות. שיהיה בהצלחה
א
אבי
המלצה
היי איזבל,
אני ממליץ לך לפנות ישירות ליחידה: 050-4566328 ולשאול אותם לגבי הנחה לקורס ההכנה לבגרות במתמטיקה
ע
עדי כהן סימן טוב
הטבות לחיילים משוחררים
שלום איזבל, אכן במכינות הקדם אקדמיות יש אפשרות ללמוד לבגרויות ולקבל מימון חלקי או מלא של שכר הלימוד ע"י המדינה (בהתאם לקריטריונים) את מוזמנת לפנות לאחת המכינות הקרובות למקום מגורייך, לקבוע פגישת יעוץ חינם ולקבל מידע לגבי אפשרויות הלימוד והמימון הרלוונטיות עבורך. במידה ואת מתגוררת באזור המרכז את מוזמנת ליצור קשר עם המכינה במכון הטכנולוגי בחולון 03-5026683