ציון בגרות מתמטיקה שאלון 804
שלום, נגשתי לבחינת בגרות 4 יח' לימוד על פי המתכונת החדשה לשאלון 804. הוגשתי על ציון מגן 86 קבלתי בבגרות עצמה 69. רשום לי כי הציון הסופי הוא 71.... הכיצד? בחישוב שעשיתי אם מחשבים 50% למגן ולבחינה הציון הוא:77.5 האם יש לכם הסבר לכך? למי עלי לפנות? (גם אם הבגרות היא 70% והמגן 30% הציון הסופי אמור להיות 74.1) אשמח לתשובה מהירה
ע
עדי כהן סימן טוב
בגרות במתמטיקה
שלום, 804 הוא רק שאלון 1 מתוך 2 שאלונים של 4 יחידות ולא נתת אינפורמציה לגבי השאלון השני. לגבי הממוצע, צריך לבדוק בביה"ס האם יש טעות בחישוב או שיש החלטה ל לחישוב שונה מהרגיל.
ר
רות
שאלון 804
המון תודות על התשובה המהירה. אני תלמידת יא והשנה נגשנו לשאלון 804. שנה הבאה (שמתחילה עוד יומיים) ניגש ל 805. רציתי לברר האם נראה לך שיש טעות בחישוב הציון הסופי שלי לגבי שאלון 804 (בלבד). האם לגבי כל שאלון כיצד מחשבים את הציון המשוקלל עם המגן. ברור לי שבציון הבגרות הסופי שלי ב- 4 יח' - שאלון 804 מקבל 65% ושאלון 805 מקבל 35% אשמח רק לדעת האם נראה לך שיש טעות בחישוב הציון הסופי של שאלון 804 ומה אני צריכה לעשות אם כך....
ע
עדי כהן סימן טוב
שאלון 804
רות שלום, אני ממליצה לברר בבית הספר מה הסיבה לציון. יתכן שהיה שיקלול שונה (החלטה נקודתית של משרד החינוך) או שבאמת יש טעות. אנא פני לביה"ס ובררי ספציפית עלפי הנתונים שלך. בהצלחה
נ
נועה
שאלה חשובה !!
שלום! אני במגמת ביולוגיה ואני רוצה לעשות בחינה חוזרת בביולוגיה של כיתה יא ,השאלה שלי היא כזו האם הבחינהשל כיתה יא וכיתה יב הם באותו היום ??
ע
עדי כהן סימן טוב
בגרות בביולוגיה
אנא פני לביה"ס ובררי במדוייק באיזה תאריכים מתקימות הבחינות. בהצלחה