האם מגיע לי זכאות לבגרות אם קיבלתי 40 בבגרות במתמטיקה 4 יחידות (ולא היתה לי קודם זכאות)? מותר בכלל שיהיה נכשל בבגרות ועדייו לקבל זכאות? כי לא אומרים את זה במשרד החינוך או בבתי הספר שאלה שניה זה הא הציון שמפורסם באתר של משרד החינוך הוא כבר כלול עם הפקטור בתוכו??? כי הציון ממש עלוב
מ
מיטל ווארפול
זכאות לבגרות
שלום מיכאל, אפשר להכשל במקצוע אחד, שהוא לא הבנה והבעה(לשון). יחד עם זה עדיף שלא יהיה לך נכשל לפחות תשלים לעובר ב3 יח"ל. באם תרצה בעתיד להתקבל לתואר ראשון תדרש בהשלמות...... הציון המפורסם כולל את הפקטור למיטב ידיעתי, אנא בדוק את הנושא מול רכזת הבגרויות בתיכון. בברכה מיטל
מ
מיכאל
תודה, עוד שאלה
סליחה על החפירה אבל אם הציון שלי בארבע יחידות הוא 30 כלומר נכשל אבל יש לי בגרות בגיאוגרפיה 5 יחידות ציון 80 ובגרות באנגלית/פיזיקה 5 יחידות 60 אז מגיעה לי זכאות? והאם האוניברסיטה מסתכלת על זה בעין לא יפה?(אני נרשמתי לאוניברסיטה לשנה הקרובה ללמודי ביולוגיה)
מ
מיטל ווארפול
תנאי קבלה
שלום מיכאל, היכן נרשמת לתואר ראשון בביולוגיה? האם יש לך גם פסיכומטרי? אם כן מה הציון?
אשמח לתשובתך כדי לתת לך תשובה מפורטת. בברכה מיטל ווארפול
מ
מיכאל
מיטל היקרה
נרשמתי לבן גוריון והפסיכומטרי שלי הוא 678 אבל זה לא קשור , אני שואל אם בכלל מגיעה לי בגרות כי שמעתי שאפשר על סמך מקצועות מוגברים (יש לי שתיים שהם ביחד בול 150 ולא יותר)?? ואם כן אז איך האוניברסיטה תסכים לקבל אותי בכלל עם נכשל בתעודת בגרות? ורוצה גם להודות לך מיטל על התשובות המהירות והמקצועיות.
מ
מיטל ווארפול
זכאות לבגרות והרשמה לאוניברסיטה
שלום מיכאל, ציון במתמטיקה הוא חשוב מאוד אם בחרת להרשם למגמת מדעים (לדוגמא ביולוגיה). יחד עם זאת מכיוון שהפסיכומטרי שלך בציון גבוה האוניברסיטה יכולה להתחשב בכך למרות שבד"כ תנאי הקבלה לאוניברסיטה לא מקלים....... אם הציון שלך בחלק הכמותי בפסיכומטרי מכובד יכול להיות שייזמנו אותך לוועדת חריגים לראיון אישי.....