היי, קיבלתי חשד להעתקה בבגרות ואני יודע שניתן לערער על החשד (מכיוון ששמרתי על טוהר הבחינה). לפי דעתי המשגיח בכיתה גרם לחשד זה מכיוון שבמהלך הבחינה ראיתי שהוא מסתכל לכיווני (לא יחסתי לזה חשיבות בזמנו כי חשבתי שזה תפקידו.בוחן נותן בכלל חשד ללא הודעה??).הבעיה היא שמיעוט מן הערעורים מתקבלים ובשביל זה צריך המלצה מצוות בית הספר ואיני ביחס טוב עם חלק מהמורים .אציין שציוני ההגשה שלי גבוהים והשקעתי השנה רק בבגרויות, זה יהיה בשבילי אבל גדול אם אקבל פסילה. אשמח לדעת האם ערעורים באמת מתקבלים והאם יחס רעוע עם חלק מהמורים (בעקבות אי הגעה לפעילות בית ספר) יכול לחבל בסיכויי. אשמח לתשובה מהירה,יואל.
ש
שני יונגר
הגשת עירעור על חשד בבחינה
שלום יואל,
העירעורים יכולים להתקבל. ואני מציעה לך להתחיל לעבוד עליהם עכשיו ממש. גש למורה שהגיש אותך לבחינה, למחנך שלך ולרכז השכבה ותראה האם הם יהיו מוכנים לכתוב עבורך מכתב המעיד עליך כתלמיד. במכתב שלך ציין מהם הציונים שלך בשאר הבחינות ובעיקר במגנים שלמעשה אלו יראו עד כמה אתה תלמיד שמשקיע בלימודים וזה מה שחשוב. אני מאוד מקווה שתצליח, להבטיח אני לא יכולה. אל תשכח לשתמש ברגשות שלך במה שאתה כותב כמו למשל: נפגעתי מאוד מיחסו של הבוחן וכו'.