אני משוחררת חצי שנה, עכשיו אני עושה מבחן פסיכומטרי . יש לי הקלות וקשיים בלמידה אבל יש לי המון מוטיבציה ורצון ויכולת. בתיכון לא השקעתי כל כך ( כמו הרבה אנשים ) ולכן הממוצע שלי לא כל כך גבוה.. בגלל הקשב וריכוז שלי בזמן לחץ וכשיש לי הרבה מה ללמוד קשה לי מאוד לתפקד. אני מתכננת להתחיל ללמוד תואר ראשון בביולוגיה וכימיה ואחרי זה כמובן להמשיך לתואר שני בהנדסת ביו רפואה. אם כן עדיף לי לשפר אז אני צריכה לשפר בגרות זה 4\5 בגרויות אם לא יותר... אם כן לשפר אז מה לשפר או להוסיף ( חוץ ממתמטיקה וביולוגיה כמובן ) ציני הבגרות שלי הם : תנך 2 - 84 לשון 2- 67 ספרות 2 - 76 אנגלית 4- 90 מתמטיקה 3- 91 היסטוריה 2- 73 גיאוגרפיה 5- 83 אזרחות 2- 62 ממוצע סופי 87
תודה רבה עדן .
ש
שני יונגר
כדאי לשקול מכינה
שלום לפורצי הדרך,
לטעמי אם את צריכה לשפר סדר גודל של 4/5 בגרויות כדאי לך מאוד לשקול ללמוד במכינה לקראת הלימודים ולא לשפר בגרויות ככה באופן עצמאי. זה ימקד אותך וככל הנראה גם יעלה לך פחות משיפור של כל הבגרויות הללו במכון פרטי. כמו כן עליך לעשות בחינת פסיכומטרי, ללא פסיכומטרי לא תוכלי להתקבל ללימודים והיא גם תנאי קבלה למכינה. אז אולי כדאי להתחיל דווקא ממנה. אני מאוד בעד מכינה בשורה התחתונה. קחי בחשבון שהכי מומלץ לעשות מכינה באותו מוסד לימודים שאת מתכננת ללמוד לתואר הראשון.