שלוווםםםם ! בימים אלה אני נורא מבולבלת לגבי בחירת מקצוע , אני עדיין בת 18 ,אבל בלי מקצוע בראש לא תהיה לי מוטיבציה ! ו זה גם עושה לי בעיות עם מתמטיקה : 4 או 3 יחידות ? אז ככה אני אוהבת אנגלית , אני פשוט מאוהבת בשפה הזאת ו אני 5 יחידות אבל אין לזה עיסוק מלבד חינוך ו בחינוך אין כסף יחסית בשבילי ( אולי מרצה),אף על פי שאני במגמה מדעית ו תותחית בביולוגיה אבל יש לי בעיה עם ללמוד בעל-פה זאת אומרת במחקרי אני הכי טובה :)
בקיצור אני מעוניינת עוד בתיירות אבל תנאי הקבלה הם ממש נמוכים( 10 לממוצע בגרות) מה שאומר שזה לא מביא הרבה כסף , שקלתי גם רפואה אבל שה לא ממש מאתגר בשבילי.. אז אני צריכה תחום שיביא משכורת של 10,000 שקל מינימום , שלא יהיה במעבדה , שיהיה עם אנשים , לא רוטיני ,אולי יכלול יציאות לחול ,, אז בבקשה עזרה !
ה
הדר גולדשמידט
עבור ורה
ורה שלום, אני עונה ממקום של הגשמה תעסוקתית, הרווחיות בהחלט חשובה לכולם! אבל אם היא העיקר אני אתקשה לעזור.
שילוב של שפה, ביולוגיה ועבודה עם אנשים תוכלי למצא בתחום הרפואי - ביולוגי. את יכולה ללמוד לתואר בביולוגיה, הנדסה רפואית, ביוטכנולוגיה ולהשתלב במקצועות בתחומים שונים כגון: תועמלנות רפואית, ניהול מוצר, שיווק ומכירת ציוד רפואי, ביוטכנולוגית, עבודה כמקשרת לחו"ל לחברות אם, ספקים וכו.. כל התחומים שציינתי כאן משלמים יותר מהסכום שנקבת.
הסיבה שהכוון תעסוקתי מתאים לגילאים שאחרי הצבא, בעיקרו נובע מהעובדה שלניסיון יש משמעות חשובה, את צעירה מידי וחלילה לא מציניות. יכולתי באותה הנשימה לכוון אותך למקצועות כמו קניינות ומרקום לתחום הרפואי שגם הם מול ובחו"ל. אני לא רוצה להצר את צעדייך, תתמודדי עם המתמטיקה כמו כולם וסיימי את הלימודים, האקדמיה והקריירה שלך לא תברח לשום מקום :)