אני עורך דין כבר כ-8 שנים סיימתי את לימודי באוניברסיטה באיטליה כיום אני מעוניין לעשות הסבה מקצועית אילו מקצועות אפשר לעשות בהם הסבה כי התואר שלי הוא במשפטים
ה
הדר גולדשמידט
שאלות מפתח
אמיר שלום, במה התמחית במהלך השנים האלה? מה מעניין אותך? מדוע אתה מעוניין לעזוב את תחום המשפט? מה הוביך אותך מלכתחילה אליו? האם עבדת בשנים אלה בארץ?
הסבה יכולה להיות ממקום של "אתחול הקריירה" ויכולה לבוא ממקום של מינוף והטייה לתחום נושק. בדרך כלל, מינוף העשייה שכבר רכשת קלה ונגישה יותר. נסה לשתף יותר, כדי שאוכל לסייע.
הסבה ממשפטים לנושא אחר- המשך
אני בן 42 נשוי +3 עיקר התמחותי במשפטים היה הוצאה לפועל ומקרקעין ועבדתי בארץ כל הזמן , אבל כבר משלוש שנים כמעט לא עבדתי כלל במשפטים אלא עבדתי במקצועות שלא צריכות השכלה גבוהה . ובכל התקופה הנ"ל היתי מחפש עבודה בתחום ולא מוצא מה שישביע את רצוני והמשכורת המוצעת מאד נמוכה . את מקצוע המשפטים למדתי בחו"ל לאחר ששוכנעתי מההורים שעלי לשנות נושא הלימוד שהיתי לומד מהתחלה והוא הנדסת רכב . הנני לא מעוניין לחזור לעבוד בעריכת דין והחלטתי החלטה סופית לעשות הסבה מקצועית ולעזוב את עריכת הדין לכן אני רוצה לדעת מהם התחומים שאפשר לעשות בהם הסבה מקצועית . פרטים נוספים : סיימתי לימודי תיכון במגמת הנדסת בניין עבדתי כמנהל עבודה באתרי בניין קראתי בפורם שיש אפשרות לעשות הסבה בסיעוד , בעבודה סוציאלית , בחינוך האם יש סיכוי לקבל אותי , ומהם מוסדות הלימוד שעושים הסבה מתואר משפטים למקצוע אחר , אנא לשלוח לי כל האפשרויות תודה לך מראש
ה
הדר גולדשמידט
לאמיר
אמיר שלום, זה לא משחק, הסבה מקצועית דורשת התאמה. לאן אתה מכוון? מעבר לתחום הטיפול הוא חד, האם התנסית בעבודה עם אוכלוסיות חלשות או ילדים בשנים האחרונות? בכל מקרה, סביר להניח שתדרש לעשות השלמות רבות ולעמוד במרכזי הערכה שונים. הייתי ממליצה לך לנסות לחבר בין הידע שלך במקרקעין ובניין. בתור מנהל פרויקטים או אדמיניסטרטור מול קבלנים וספקים.