שמי אירנה ואני בעלת תואר BED בהוראת אומנות - עשיתי גם סטאז- אבל עבודה בתחום לא מצאתי - רק עבודות דרך עמותות שלא משלמים או עובדת בצהרון כש משלמים מינימום וצריך לעשות מקסימום או מטפלת בפעוטון שבשביל זה לא צריך תואר אלא קורס פשוט. עם הזמן הגעתי למסקנה שאני צריך לעשות הסבה מקצועית - רק אני לא יודעת למה אני מחפשת הרבה באינטרנת וכנראה אין לי אומץ להחליט הדבר היחיד שאני יודעת שלא יכולה לקחת לימודים של שבןעה מלא כי כרגע אני גם אימא חשבתי על ניהול מחסן? או לקחת קורס של טרפיה באומנות- אבל לא יודעת אם אמצא בפועל עבודה אחרי הקורס יש עוד משו שאת יכולה להציעה לי? אולי עבודה סוציאלית? או תנועה לגיל הרך? או עיצוב פנים? לא יודעת מה יקל עלי בהמשך בחיפושי עבודה
אשמח לתשובה מהירה תודה מראש אירנה [
ה
הדר גולדשמידט
הסבה?
אירנה שלום, איך קפצת מהוראה לאומנויות לניהול מחסן?? נעבור אחד, אחד..
לאן כיוונת? האם את מעוניינת לעבוד בתור מורה בבית ספר? או שכיוונת לעסוק בזה באופן פרטי?
בעמותות אכן משלמים משכורות נמוכות אך העשייה היא ללא ספק מהמתגמלות שיש, ודי דומה להכנסה בבתי ספר, רק בלי החופשים.. האם היית מוכנה לעבוד בשכר נמוך כדי להכנס ולצבור ניסיון בתחום? זה שיקול ששווה לקחת אותו בחשבון הרבה לפני הסבה..
אני בכלל לא מתייחסת לעבודת עוזרת גננת, לא לשם כיוונת וחבל על האנרגיה.
אם את מעוניינת לעשות הסבה מדוע לא לנסות למנף את מה שכבר יש לך? תרפיה באומנויות, תנועה לגיל הרך, בהחלט משאירם אותך בתחום רק מושכים לכיוון העצמאי, האם לשם את מכוונת? הסבה לע' סוציאלית מתגמלת בשכר נמוך ודי פופולרית לאחרונה..
שווה לפני שאת ממשיכה ליעד הבא להגדיר את החיפוש ואת המיצוב שלך היום: מה חשוב לך בעשייה, מי הממשקים שהיית רוצה לעבוד מולם, מה העוגנים שלך הנפשיים והכלכליים, האם את מכוונת לעצמאות או עבודה כשכירה..
הסבה מקצועית המשך
הדר שלום!!! קודם כל רציתי להודות לך על התשובה היא עזרה לי קצת להבין מה אני בעצם רוצה. אבל יש לי עדיין בעיה בבחירה לכן החלטתי לשתף אותך שוב, אני כרגע מחליפה מישהיא במחסן תרופות בבית מרקחת של קופת חולים- ובגלל זה הבנתי שטוב לי לעבוד כרגע כשכירה דרך מוסדות ממשלתיים (יש לי ילד בן שנתיים) כש הכל מסודר שם- בגלל זה בהתחלה רציתי לעשות קורס של מנהלת מחסן כמו כן אני רוצה מקצועה שיהיה יותר קל לחפש איתו עבודה- מקצוע יותר מבוקש בשוק עבודה- האם קורס של תרפיה באומנות יעזור לי? או תנועה לגיל הרך בוינגיט?שמעתי גם על לימודי תעודה בספרנות האם זה כדאי על עובדת סוציאלית חשבתי מכיוון שבאמת ראיתי הרבה פעמים במודעות דרושים- בנוסף לזה דוברת רוסית- שזה מתאים לי אני יכולה להשקיע בלימודים כמה ימים בשבוע אבל לא לימודים מלאים כמו שעשיתי תואר ראשון -בהתחלה חשבתי לחפש תואר שני כלימודי המשך אבל זה לא רלונטי אני עדיין מתלבטת - אשמח לעוד עזרה ממך בתודה מראש אירנה