אני בוגרת במדעי חברה ורוח רציתי לעשות הסבה או להוסיף עוד חוג לתואר שלי וזה ביעוץ חינוכי רציתי לדעת אפה מלמדים את התחום הזה באיזור המרכז ןזה לימודי תעודה או תואר אזי תנאים הם מבקשים וכמה זמן אפשר לסיים ,ומקביל אזי תחומי עבודה אפשר להשתלב ,נכון עקרטני בבתי ספר אבל ,האם יש עוד מסלולים ,שאלתי גם האם יש ביקוש בשוק העבודה על המקצוע הזה ,ואם כן מה אופן \העבודה כולל . יש לי עוד שאלה אני כמו שאמרתי בהתחלה אני סיימתי תואר ראשון במדעי חברה ורוח ,אם אני רוצה לעשות תואר במשפטים ,האם זה כולל תוכנית של שנה ומסיימת תואר במשפטים .
ה
הדר גולדשמידט
יעוץ חינוכי ומשפטים
רימונה שלום, אתחיל מהסוף: את מדברת על התוכנית החדשה שמאפשרת הסבה למשפטים "בזק" בתוך שנה את מסיימת את החלק התיאורטי, אך יש לא מעט מעבר, בדרך עוד מחכים מבחני הלשכה והסטאז' הדרך עוד רבה.
בנוגע ליעוץ חינוכי, הלימודים לתואר ראשון ושני נלמדים בכל המוסדות שמלמדים חינוך. אם את לא מעוניינת בלימודי תואר / הסבה מלאה, יש גם קורסים מקצועיים.
ההשתלבות האולטימטיבית היא בבית ספר, אבל יש גם לא מעט ארגונים וחברות פרטיות שעוסקות בייעוץ למשפחות והורים, הכל תלוי בנתונים והניסיון איתו את מגיעה.
לגבי ביקוש, כן יש ביקוש כרגע.. הכל מאוד פלואידי בשוק התעסוקה, לכן ממלץ תחום שמתחברים אליו באמת ואז תנודות השוק לא באים והופכים את הקערה..
בהצלחה :) הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוון מקצועי 052-6969745