שלום. אני כבר שנתיים משוחרר מהצבא ועדיין לא מצאתי תחום שאני רוצה ללמוד. אני בחור ביישן ולא ורבלי בכלל, אני לא ריאלי ונורא קשה לי עם מתמטיקה, אני ומספרים לא חברים טובים בכלל. מאז השחרור אני עובד בתחום האבטחה, אני נורא מתוסכל ואני רוצה להתקדם בחיים ולרכוש מקצוע שאוהב וגם אוכל להתפרנס ממנו טוב יותר. אני תכף בן 24 ודואג נורא מהעתיד. אני אוהב לבלות במחשב, אבל תחום התוכנה לא כל כך מדבר אליי, או להיות טכנאי מחשבים גם לא כי צריך לתת שירות לאנשים. יש לי ממוצע בגרות 84 עם 3 יח' במתמטיקה 90 ו77 ב4 יח' אנגלית. לא מזהיר במיוחד. אני אוהב לערוך וידאו, אך אני לא בטוח אם קורס מקצועי יכול לעזור לי לבנות קריירה בתחום.
תודה.
ש
שני יונגר
אפשרות מעניינת ללימודים-הנדסאי מולטימדיה
שלום דור,
קודם כל עריכת ווידאו כמקצוע יכולה להיות סופר רווחית, אז אל תשלול בכלל. אתה בן 23, אז יש לך זמן לניסיונות ולטעויות. אני הייתי בוחרת בזה גם אם רק לצורך עיסוק נוסף במקביל ללימודים או לכל מיזם אחר שתבחר. אני מציעה שתבחן אם כך את נושא לימודי ההנדסאי עיצוב מדיה. אולי המסלול הזה יהיה לך טוב. אני בטוחה שאם תבחר במסלול שתאהב תוכל להיות זוהר ומזהיר. אני בהחלט מבינה את התסכול של העבודה הנוכחית שלך, שהיא רוטינית ולא מתגמלת פעמים רבות. במיוחד אם אתה לא אוהב את העיסוק בה ממש בכדי להשקיע כדי להתקדם בה לתפקידים ניהוליים. אם אתה טוב בדברים טכניים, אבל בלי כל החישובים וכו' ופחות טוב במתן שירות לאנשים, זה יכול להיות מסלול מעולה עבורך. צירפתי לך הסבר כללי על הנושא בקישור למטה. שווה קריאה ומחשבה.