היי, אני מתכננת להתחיל ללמוד באוקטובר הקרוב, במכללת רמת גן. למה שם? שם אני לא צריכה פסיכומטרי, וממוצע הבגרות הנמוך שלי (72.5.) מאפשר לי להתקבל בלי בעיה. העניין הוא שאני לא ממש יודעת לאיזה כיוון ללכת... חשבתי על מדעי החברה בהדגשת ניהול ותקשורת, או רק ניהול, העניין הוא כזה: אני מאוד לא מסתדרת עם כל מה שקשור למספרים, מתמטיקה ודברים כאלה. אבל מיקרוכלכלה ומקרוכלכלה הם חלק בלתי נפרד מהתואר הזה. מה שמאוד מרתיע אותי, כי אני פשוט חושבת שאני לא אצליח לעמוד בשני הקורסים האלו. הייתי רוצה לשמוע קצת ממישהו שכן מבין, עד כמה קשים הקורסים האלה? כי אני רוצה לצאת עם תואר שיכניס לי קצת יותר כסף בעתיד מאשר- מדעי ההתנהגות...
אודה מאוד על תשובתך!!! נעמה
ה
הדר גולדשמידט
חצי כוס מלאה :)
נעמה שלום, הייתי שמחה להשיב לך באלטרנטיבות תעסוקתיות אם היית פורטת לאן את מכוונת. מטרת הכסף ברורה :) אך זו תמורה שלרוב שווה להתייחס אליה בהדרגתיות.
אם את נמשכת לתחומי מדעי ההתנהגות יש דרכים לעשות כסף בתחום, נכון לא כמו מהנדסים ומתכנתים, אבל בטח כמו בוגרי תקשורת וניהול..
לשאלתך, 2 קורסים קשים, הם לא סיבה לפסול תואר שלם. במקרה הגרוע תעזרי במורים פרטיים, בסטודנטים שלומדים איתך, תעשי מועד ב', תחזרי על קורס פעם נוספת..
אז תנסי לכוון לטיפה יותר רחוק, יש אנשים שגם במאמץ אדיר לא יצליחו להשיג תעודת בגרות בממוצע 60.. הכל עניין של חצי כס מלאה.