הדר שלום שמי גלי ואני עוד מעט בת 30 נשואה +2 , אני עובדת במשרד נסיעות כבר 9 שנים כפקידת הזמנות (התחלתי לעבוד ממש אחרי השחרור ) ובזמן האחרון התחלתי לחשוב על הלימודים ובעצם אני רוצה ללמוד אבל אני לא יודעת מה הייתי רוצה ממש ללמוד קרמינולוגיה כי זה מעניין אותי האם אפשר לשאול מה את היית ממליצה לי (כי מצד אחד אין לי הרבה זמן ) אבל הייתי רוצה ללמוד משהו אפילו בשביל ההרגשה
ה
הדר גולדשמידט
לימודי ערב באקדמיה
גל שלום, לימודי קרימינולוגיה מסייעים למי שרוצה להקלט בעבודות בשירות בתי הסוהר והמשטרה.. אם את מחפשת לימודים בשביל הנשמה ובשיל שיהיה לך תואר ןלא בהכרח רוצה לזוז מהנישה שלך כיום אני ממליצה לבחון את אפשרויות לימודי ערב או האוניברסיטה הפתוחה. ליומדי קימינולוגיה הם לימודי פסיכולוגיה של העולם הקרימינלי.. אם זה מושך אותך אני ממליצה לבדוק לימודי מדעי החברה על סוגיהם השונים (אותם ניתן למצא בלימודי ערב, לא מכירה תוכנית לקרימינולוגיה בשעות שמאפשרות להחזיק בעבודה סטנדרטית ביום) יש גם לימודי הנדסאים, לדוגמא תחום הלוגיסטיקה, שתוכלי לשלב בלימודי ערב ולהתפתח בתחום ההזמנות ואולי להתרחב לתחום השילוח??
את מוזמנת להשיב לי כאן ואנסה לחשוב איתך יחד על כיוון שמתאים לך למסגרת חייך כרגע ולרצון להתפתח בהשכלה.