למדתי תואר ראשון במנהל עסקים במוסד לא מוכר בארץ, ברצוני ללמוד תואר שני אך אני ממש מתלבטת בין כלכלה והפחד שלא אעמוד בחומר הלימוד, לבין משפטים, שלאחר בירורים קלים באוניברסיטת בר אילן, התואר השני ייתן לי רק "ידע" ולא מקצוע או אפשרות לעסוק בתחום. אני מאוד מעוניינת ללמוד תואר שני באוניברסיטה מוכרת וטובה. אני עובדת כרגע בתחום הרכש והמסחר, מאוד מעניין, אך אני פתוחה כרגע להצעות לגבי תחומי לימוד שונים והסבה מקצועית, מפאת גילי הצעיר. אשמח להצעות מכם ללימודי תואר שני בבר אילן או אוניברסיטת ת"א.
תודה :)
ה
הדר גולדשמידט
משפטים או לוגיסטיקה תואר שני
ליטל שלום, לימודים הם בעיקר האמצעי להגשמה תעסוקתית ולא ההיפך, אני מוציא כמובן מהמשוואה לימודים שהם לשם העשרה בלבד.
לכן כל ההסתכלות שלי היא מההיבט התעסוקתי וההתפתחות שלך בתחום, ציינת שאת עוסקת בתחום הרכש והסחר ושהו מעניין אותך, יופי, זהו תחום רחב עם הרבה אפשרויות בתוכו.
תשובתי אינה מותאמת להתפתחות שלך ולא ללימודים הנלמדים במוסד אקדמי כזה או אחר, בהמשך לתשובתי, את מוזמנת לבדוק מה נלמד איפה.
לימודי משפטים יתרמו לך אם תתמחי בסחר בינלאומי, אך קחי בחשבון המסלול הוארך החל מהשנה, בחצי שנה יותר..
לימודי לוגיסטיקה תואר שני - יאפשרו לך לעסוק בסחר בינלאומי, קניינות, מלאי ולהתפתח בתחום השילוח והייצוא.
לימודי ניהול או כלכלה יתרמו לך במידה שווה מההיבט של תואר שני, לא רואה כ"כ איך המאמץ וההשקעה במקרה זה הולמים את המסלול.