שלום לך הדר אני נמצאת בבעיה מאוד חמורה ואני חייבת שתייעצי לי במהירות הבזק..השנה אני מסיימת לימודי תואר רב תחומי של חינוך מיוחד ביחד עם חוג נוסף של פסיכולוגיה ואני לא כל כך אוהבת את הנושא ..אני נורא רוצה ללמוד אנגלית ומעבר ללימודי אנגלית במכללה אחרת יהווה כביזבוז זמן של שנה במכללה אחרת שהיא בחסות אוניברסיטה..אני רוצה לשאול אותך למה יש יותר ביקוש מורות לחינוך מיוחד או מורות לאנגלית? האם עדיף להישאר ולהמשיך את התואר או לעבור למשהו שאני באמת אוהבת והוא מקצוע האנגלית לתואר B.E.D במכללה לחינוך אחרת ?מה אפשר לעשות?האם תואר רב תחומי נחשב לתוא בכלל?האם בעתיד אני יוכל לעבוד עם בהוראה עם תואר רב תחומי של חינוך מיוחד והוראה בחינוך מיוחד בבתי ספר רגילים?או עדיף אנגלית לשנות מעכשיו ולא להתחרט על השנה שעשיתי במכללה האחרת?
ה
הדר גולדשמידט
שילוב אנגלית בלימודי חינוך
נדין יקרה, על מרבית השאלות שאת מעלה כאן, כבר עניתי לך בפורום זה לפני כשלושה חודשים.. :) את מוזמנת לעשות חיפוש במסגרת שבראש הפורום, להכניס את שמך ובקלות תמצאי את תשובותי, השקעתי במענה מורחב שלא אחזור עליו כאן.
כן אוסיף, שאם את שבה ושואלת את השאלות האלה שוב, סימן שאת ממש לא מוצאת את עצמך במסגרת הנוכחית ומתקשה להשלים עם הבחירה, לא משנה אם הרב תחומי עם התמחות באנגלית או בחינוך מיוחד יהיו כתוספת..
בגדול אני תמיד אומרת ששווה להסתכל על התמונה הכוללת: מה זה שנה מהחיים שלך לעומת חיי קריירה של כ- 50 שנה?
אם את יודעת מה את אוהבת והמסגרת שבה את נמצאת כיום לא מאפשרת לך לשלב את האהבה והמיצוי, שווה לשקול אפשרויות מקבילות.