אני כרגע סטודנטית לקרמינלוגיה ומדעי המדינה באונ' בר אילן. אני חוששת שלא אוכל לעשות כלום עם התואר שיהי ביידי ושוקל לעסוק בתחום אחר. -אולי בעבודה עם חרשים או ללמד מתמ' (2 תחומים שמענינים אותי). כיצד אני יכולה להגיע לתחומים אלו ללא תואר? או שזה בלתי אפשרי? האם קורסים מספיקים? אם אעשה תעודת הוראה בקרמ',אוכל ללמד בתחומים אחרים?
ובכלל-מהן אפשרויות התעסוקה שיהיו לי עם התואר שאני לומדת כרגע?
אודה לתשובתכם,תודה רבה.
ש
שירה
אפשרויות תעסוקה.
תשובות לשאלותיך: למדתי במכללת גליל מערבי שזה שלוחה של בר אילן ממוצע 85 אהבתי בלימודים את 2המקצועות כלכלה וחינוך טובה יותר בכלכלה בכלכלה
ה
הדר גולדשמידט
הסבה להוראה או עבודה עם אוכ' מוגבלת
בת אל שלום, אפשרויות התעסוקה יכולות להיות רבות ומגוונות, בהתאם ליכולות ולנטיות שלך. לכן אתייחס לשאלות הממוקדות שהעלית:
כדי ללמד בבתי ספר בכלל ומתמטיקה בפרט צריך, על פי רוב, תעודת הוראה, אם תעשי תעודת הוראה בתחום שלך, תוכלי לעבור וללמד בתחומים נוספים.
זה תלוי כמובן במוסד הלימודים ויתכן שזה מהלך שיקח רגע, אבל בהחלט כן, תעודת הוראה מכשירה אותך להוראה, המקצוע ממנו את מגיעה הוא הפלטפורמה, שאותה ניתן כפי שציינתי להסב.
בביתי ספר על יסודיים, חטיבת ביניים ותיכון אין חובת תעודת הוראה, בטח בבתי ספר הפרטיים, תוכלי לבדוק כל מוסד לגופו. חשוב התואר והניסיון בעבודה עם ילדים.
בגדול אחרי תואר ראשון את יכולה בהחלט להסתפק בקורס מקצועי שיעבה לך את התכנים האקדמיים ויסייע בהסבה.
כדי לעבוד עם חרשים צריך יותר אופי מהשכלה, שילוב של שניהם מנצח.. כנסי לאתר שתיל, תלמדי על העמותות השונות ותראי דרך איפה את יכולה לפנות אליהם, אם מתפרסמת גם משרה במקומות אלה, תוכלי לראות במקביל.