היי, שמי שרה בת 26, סיימתי תואר ראשון במדעי ההתנהגות וניהול משאבי אנוש וכיום אני עובדת בחברת השמה כמראיינת טלפונית, העבודה אינה מעוניינת כלל וכלל ואני חושבת לנסות כיוון אחר. מעניין אותי תחום ההדרכה אך אני תוהה לאן אוכל להגיע ולהתקדם עם התחום הזה, אשמח לקבל תשובה:)
ה
הדר גולדשמידט
הדרכה בארגונים ובכלל
שרה שלום, תחום ההדרכה בחברות מאפשר לעסוק בכמה תכנים: 1. הדרכת עובדים, בדרך כלל בנושאים שירות, מכירות, שימור לקוחות וכו.. 2. כתיבת מערכי שיעור 3. השתלבות בחברות שמייעצות לחברות חיצוניות ולעסוק בהדרכה והנחיית קבוצות בדומה לתכנים שהעליתי בסעיף הראשון. 4. הדרכה לאוכלוסיות מיוחדות, כאן האפשרויות רחבות מאוד! כנסי לאתר שתיל ותראי.
בכלל כל תחום ברור יותר איפה מתחיל, לאן הוא יכול להתפתח, זה כבר תלוי בך ובהתפתחות האישית שלך, אם זה בארגון, בנטייה ובניצול הזדמנויות.
שוב אני נפגש עם מקרה מצער, שאדם מסיים תואר ומתחוור לו שהתחום אינו לרוחו ולמהוויו. מה עושים? הפעם מחליטים וניגשים לעבור מבדקי הכוונה תעסוקתית. בא יקחו בחשבון את כישורייך, יכולותייך, מהווייך, ויציעו לך כיוון שיהלום את התאמתך . לשאלת תחום ההדרכה מהווה תחום במשאבי אנוש. אך חשוב שנברר לעומק את ההתאמתך וכך נחסוך רצף של חוויות מיאשות במעבר מתחום לתחום. תיגשי לא תצטערי.