היי הדר - אני מנהלת מש"א בחברה בינונית (250 עובדים), ומאוד נהנית מהתפקיד. שנה שעברה סיימתי תואר שני בלימודי עבודה באונ' תל אביב.
אחרי שנה ללא לימודים, אני רוצה לחזור לאיזו מסגרת של לימוד (לא תואר נוסף) שתעשיר אותי באופן אישי, אבל גם תתרום לי ברמה מקצועית. שאלתי אותך לפני כשבועיים על גישור, ואמרת שזה פחות משאבי אנושי, ויותר בכיוון המשפטי.
רציתי לשאול אם יש קורסים שהיית ממליצה עליהם (משהו ברמה של 2-4 שעות שבועיות, ערב אחד בשבוע) שהם מעניינים (כי אני מתגעגעת ללמוד משהו, שירחיב לי קצת את האופק...) וגם תורמים מבחינה מקצועית.
העיסוקים העיקריים שלי היום הם "אירגון האירגון" (מבנה אירגוני ושות'), בניית תפקידים, רווחה, שימור עובדים, דיני עבודה, נהלי עבודה ועוד.
מה את אומרת? תודה ושבוע טוב!
ה
הדר גולדשמידט
לימודי המשך
רותם שלום, אני שמחה שאת שואלת :) אני לא כ"כ יודעת מה המבנה של הלימודים והאם גאוגרפית הם רלוונטיים עבורך, אבל מצ"ב כמה אופציות מומלצות לבדיקה: 1. יעוץ ארגוני 2. הנדסת אנוש 3. אימון - קואצינג 4. קורסים ממדעי המח או אם אפשרי מלימודי פסיכו-ביולוגיה, עדיפים. (מגמת השוק הולכת לכיוון שילוב ביולוגיה וחקר המח עם בחירות שאנשים עושים, בעוד כמה שנים, החיבור יהיה טבעי לחלוטין ואף יותר מזה, חברות וארגונים גדולים יגבו צעדים עסקיים במחקרים יזומים..)
רותם, ממש משמח, לפגוש באמצע הדרך קולגה שעסוקה בעשייה ולא מרפה מרכישת כלים נוספים :)
בהצלחה מכל הלב,
הדר גולדשמידט - יעוץ והכוון מקצועי 052-6969745
ר
רותם
תודה
היי הדר - תודה, פתחת לי כמה כיוונים מעניינים שלא חשבתי עליהם. אני אבדוק, ואעדכן מה עלה בחכתי:)
שוב, הרבה תודה על היחס הנעים והמקצועי. רותם
ה
הדר גולדשמידט
בשמחה בהצלחה :)
בשביל אני פה. אשמח לשמוע, בהצלחה ושיהיה מעניין :)