אז ככה אני מאוד מתעיינת בלימודים לתואר ראשון במדעי במחשב אבל אף לא היתה לי את האפשרות ללמוד מחשבים או משהו בסגנון גם לא בבית הספר אז ככה שאין לי יותר מדיי יידע בנושא מחשבים השאלה שלי האם בשביל התואר עצמו צריך יידע קודם במחשבים? אציין שבמתמטיקה עשיתי 5 יחידות ציון 80 ובאנגלית גם כן בנוסף אין לי כל כך את האפשרות כרגע לעשות פסיכומטרי שאלתי היא איזו מכללה היום נחשבת למכללה איכותית בתואר שכן בסיומו מקומות עבודה לא "ינפנפו אותי" כי למדתי במכללה :כגון מנהל,רמת גן,ספיר,תל חי,הדסה... וכו' אם שכחתי איזה מכללה שגם נחשבת טובה מבחינת הלימודים אשמח לדעת
אז כמו שאמרתי איזה מכללה טובה ללמוד מדעי המחשב ?? האם צריך ידע קודם בתחום בשביל להצליח בתואר?? אשמח לעזרתכם של אנשים שלומדים או שלמדו או שמבינים בנושא
ה
הדר גולדשמידט
מדעי המחשב במכללות
הדר שלום, בנוגע לבחירת מוסד אקדמי, לא אוכל לעזור לך, אנחנו עובדים עם כל המוסדות ושומרים על ניטרליות בנושא.. אני כן יכולה לומר שזהו מקצוע איכותי בהחלט, במידה ותסיימי לימודים אלה ותצליחי להתבלט בפרויקטים, בסבירות גבוהה שלא תהיי בבעיה של "נפנוף" מכל מוסד שתבחרי.
באשר לידע מקדים, בגדול אין צורך, התואר בעיקרו עוסק במתמטיקה והרבה.. החלקים הקלים יותר הם שפות הקוד השונות והם מגיעים יחסית בהמשך.