שלום הדר - הגעתי לפורום בשיטוטיי אחרי מידע בנושא קורסי גישור. אני מנ. מש"א וחשבתי להעשיר את הידע האישי שלי במשהו מעניין (וגישור נראה לי כזה) שיוכל לעזור לי גם בעבודתי השוטפת.
רציתי לשאול האם קורסי הגישור יכולים להתאים גם לתחום מש"א, או שהאוריינטציה שלהם היא משפטית בעיקרה?
והאם יש לך המלצות לגבי איפה ללמוד (אני מבינה שאת לא ממליצה על מקום ספציפי, אבל אולי על סוג המוסדות - אוניברסיטה, מכללה, מכון פרטי וכד', כי לא הייתי רוצה לעשות קורס "חפיף" כזה, וכיוון שהגישור הוא תחום לימוד חדש יחסית, אשמח להכוונה בנושא).
וחוץ מהרשום לעיל, רציתי להגיד שהתשובות שלך לכל הפונים מדהימות ברצינות, בענייניות, ובתכל'סיות שלהן. פשוט נהניתי לקרוא.... אז תודה על ניהול פורום מקצועי ונעים.
ה
הדר גולדשמידט
פחות להמשך של משאבי אנוש, ותודה לך :)
רותם שלום, אתחיל בתודה, תמיד מחמם את הלב לשמוע מילה טובה :)
בנוגע לשאלתך, כן, גישור זו נישה מקצועית, משפטית, פחות התוכן שאליו את מכוונת, שעל שמו הוא נקרא.. אני מכירה כמה קולגות במשאבי אנוש, שלמדו את התחום מהמקום שאת מציינת, וציינו שהלימודים העשירו אותם ברמה האישית, פחות לעבודה..
אשמח לנסות לעזור, אם בא לך לפתוח את הנושא.. מה הפניות שלך ללימודים? באיזה ענף את בתחום משאבי אנוש? האם את מרוצה מהתחום בו את עוסקת כיום או שיש מחשבה של תנועה איטית אבל ברורה לכיוון ייעוץ? (על בסיס השאלה המקורית..)