שלום לך הדר. בגיל 50, לאחר למעלה מ-25 שנות עבודה כרוקח קהילתי, אני מרגיש שמיציתי את העניין ואני מחפש הסבה לתחום אחר עם או בלי קשר לתחום הרוקחות. למדתי קורס CRA - ניטור מחקרים קליניים, אך כל חברות התרופות וכל החברות שנותנות שרותים לחברות המבצעות מחקרים קליניים, דורשות נסיון מעשי של מינימום שנתיים. איפה ואיך ניתן לרכוש את הנסיון הנדרש?. אני שוקל גם עשיית תואר שני במנהל ביו-רפואי, שמקנה הכשרה לניהול מחקרים קליניים, אך ממודעות דרושים בתחום נראה שתנאי המינימום כוללים תואר MD או PHD ו-5 שנות נסיון מעשי. אינני רוצה לבזבז את זמני ולממן מכללות/אוניברסיטאות בגין קורסים שלא יובילו אותי לשום מקום, הגם שהגיל אינו לטובתי. אודה לך מאוד לרעיונות חדשים. בברכת יום טוב יעקב
ה
הדר גולדשמידט
לחדור לשוק בלי ניסיון תעסוקתי
יעקב שלום, הגיל בהחלט פקטור שיש להתחשב בו. אני מציעה לך בעקבות מכלול המידע שהעלית לחפש מקום שעוסק במחקרים ולהציע עיסוקך כסטאז'.
תציין שאתה רוקח ושאתה מחפש ארגון שבו תוכל ליישם את לימודיך ולבחון את השתלבותך בתחום. תתחיל ממקום של בוחן את העשייה בצורה מקצועית, אל תעזוב את הרוקחות.
כך אחרי הסטז' ישארו לך 2 אפשרויות: האחת תהיה המשך באותו ארגון בקונסטלציה אחרת, בתשלום כמובן... והשניה לחפש מקום עבודה עם ניסיון.
חשוב לעשות פה שיעורי בית בהצגה עצמית, ניצול נכון של הנטוורקינג שלך, ניירת תומכת.
אתה מוזמן לפנות אלי לייעוץ ממוקד במידה ותרצה לשדרג את הקיים.