להדר, שלום! לאחרונה סיימתי תואר שני במזרח תיכון, במסגרת אוניברסיטת תל אביב. במשך למעלה מ-7 שנים, עבדתי בהוצאת ספרים דקל, עסק משפחתי שנוסד ב-1975 ומתמקד בייצוא. בתפקידי האחרון שימשתי כעוזר למנכ"ל ההוצאה. מספטמבר האחרון, התחלתי בשליחת פניות, בפקס ובמייל, לארגונים ולמוסדות שונים. בין היתר,שלחתי למוסדות בטחוניים, למשרדי ממשלה, לאוניברסיטאות ולמכללות. הייתי ועודני רשום למספר אתרי דרושים. למרות כל האמור לעיל, הצלחתי להשיג 5 ראיונות ופגישות עבודה שונים בסה"כ. אודה לך אם תסייעי לי להבין, כיצד לשפר את מצבי ולהשיג ראיונות נוספים, שיניבו מבחינתי הצלחה (קרי, קבלה לעבודה).
בתודה, דורי מוריק נ.ב. - ניתן להשיג אותי במייל או בסלולרי 0507-281434.
ה
הדר גולדשמידט
חיפוש עבודה פעיל
דורי שלום, פלטפורמה זו "חינמית" למי שמעוניין בעזרתי לכן פרטייך האישיים לא רלוונטיים. במידה ותרצה לתאם פגישת ייעוץ אישית, אתה יותר ממוזמן לפנות אלי אישית באמצעות הדוא"ל או מספר הנייד המצורפים לכל תגובה.
באשר לשאלתך אנסה לעזור במגבלות פלטפורמה זו: לאיזה תפקידים אתה מכוון? מהי הכשרתך בתחומים אליהם אתה מכוון? האם עודך עובד בהוצאת הספרים? איך אתה נעזר בנטוורקינג שלך? האם עשית פילוחים לקהל היעד שלך וניסית לפנות ישירות?
מסמך קורות החיים הוא כמו כרטיס ביקור, חייב להיות ממוקד ומוכר, אך כל תפקידו בשנים אלה הוא לתת לך את החריץ בדלת רק אם יצרת אותו בעצמך. קשה מאוד היום להשיג עבודה משליחת קורות חיים בלבד.
מה לא הלך בחמשת הראיונות שהצלחת להגיע אליהן? האם קיבלת פידבק כל שהו מחברות השמה שעשוי לסייע?