רציתי לדעת במה אפשר לעבוד עם תואר במדעי ההתנהגות /תואר בקרימינולוגיה.. האם יש מה לעשות רק עם תואר ראשון? האם אפשר למצוא בזה עבודה או שזה די תואר באויר? והאם יש יותר אנשים שלומדים מאנשים שצריכים אותם..?.. אני נמשכת בעיקר לתחום הרווחה, נוער בסיכון,עמותות רווחה וכו' - אך אין לי מספיק ללימודי עבודה סוציאלית - שזה היה הכיוון שלי.. האם תואר במדעי ההתנהגות/קרימינולוגיה יכולים לפתוח לי אופציות דומות?? תודה רבה. ו.. חשבתי גם על לימודי תקשורת אינטראקטיבית, רציתי לדעת במה בדיוק אפשר לעבוד עם תעודה זו, האם יש ביקוש בשוק העבודה לעובדים כאלו, האם לא יעדיפו על פני אנשים שעשו תואר בגרפיקה/ מחשבים וכו', ומה בדיוק לומדים בזה בעצם?? תודה רבה!!!
ה
הדר גולדשמידט
עבודה עם נוער במצוקה
שי שלום, לימודי קרימינולוגיה יאפשרו לך לעבוד בשירות המשטרה, בתחום החקירות, בבתי כלא ועבודות שונות עם נוער עברייני,
אם כיוונת לאוכלוסיה זו תוכלי להשתלב בנישות רבות: כרכזת נוער, רכזת שיקום, מדריכת ילדי רחוב ועוד רבים כדוגמת האחרונים. בהוסטלים, עמותות, מרכזים קהילתיים, פרויקטים שונים.
לגבי מדעי ההתנהגות, מבחינת עבודה עם קהל היעד שציינתי בלימודי קרימינולגיה תופסים גם כאן, זאת אומר שגם מלימודי מדעי ההתנהגות תוכלי בהחלט לעבוד עם נוער בסיכון וכל הפירוט שהוספתי.
כל אלה עבודות שאפשר להתקבל אליהן עוד כשאת לומדת לתואר, במשרה חלקית (לא צריך לחכות, יש מספיק עבודה וביקוש) בתחתית התשובה אצרף לינק לאתר שתיל, תמצאי שם לא מעט משרות למדריכים ורכזים חברתיים.
באשר לתקשורת אינטראקטיבית, הכשרה להנדסאי בתחומים שונים: ניהול רשת - סיסטם, בנייה וקידום אתרים, טכנולוגיות בתקשורת, אינטרנט טלוויזיה, רדיו, סלולרי, זהו תואר בהחלט שימושי. אבל רחוק מעבודת לב ורווחה..
ההשוואה לתואר בגרפיקה ומחשבים זורק לעולמות תוכן שונים לגמרי. לאן את מכוונת???
תודה רבה!
ממש תודה על התשובה המפורטת, ובכלל על האתר והמידע..! וכן, זה בהחלט התלבטות בין שני עולמות שונים לחלוטין.. קצת קשה לי להחליט באיזה עולם לבחור..
ה
הדר גולדשמידט
אין על מה
שירה שלום, אני בהחלט מבינה את הדילמה, אם עזרתי אני שמחה. אם המידע לא מספיק כדי להיות שלמה עם ההחלטה אל תבצעי אותה!
גשי לייעוץ אישי מעמיק שייתן לך תמונה אישית רחבה ומעמיקה וכך תוכלי בעזרת ליווי קצר להגיע להחלטה מלאה שתכיל את כל סימני השאלה שצצים. כפי שאת רואה אני עוסקת לא מעט בפורום זה ובכלל בנושא הסבות ושינויים שנעשו בבחירות לא מתאימות, זה רק הופך לקשה יותר עם הזמן.
אל תמהרי, אך אם את לא שלמה גשי לייעוץ, התודה תהיה מלאה יותר אחרי :)