אני בת 53 עם ילדים גדולים ופנויה מאוד ללימודי תואר. ב10 השנים האחרונות עובדת עם נוער בסיכון. אשמח לדעת האם יש מקומות שבהם אוכל לעשות תואר שאינו אוניברסיטה פתוחה שאוכל לשלב בו עבודה ולימודים תודה רבה מאש
ה
הדר גולדשמידט
לימודים אקדמיים בשילוב עבודה
מאש שלום, יש כמעט בכל אקדמיה לימודי ערב ומסלולים לעובדים. לא בכל התחומים מתקיימים לימודים מהסוג הזה, תלוי כמובן בתואר אליו את מכוונת. יחסית לאחרונה נפתח גם תואר לעבודה עם נוער בסיכון, אינני יודעת אם ניתן לשלב איתו עבודה במשרה מלאה בשעות היום.
תרשי לי לשאול, אם את כבר עובדת עם נוער בסיכון ואינך עוד ילדה, האם התואר שאליו את מכוונת נועד לעבודה והתפתחות בה או בשביל הנשמה?
לימודים לתואר ראשון
לשאלתך אני רוצה מאוד ללמוד לנשמה. יש לי תעודות רבות בתחומי אומנות וחינוך אך הרצון ללמוד הוא לנשמה להעשרה . יש לי תחושה במיוחד היום שלימודי תואר הם לימודים מעניינים ומעשירים ומעמיקים . בעבודתי גם אם יהיה לי תואר זה לא יהיה תוספת משמעותית למשכורת כי גם כך בארגונים חברתיים המשכורות לא משהו בכלל . יש לי הרבה מאוד זמן , אני אדם סקרן ולומד כל הזמן. אשמח לתשובתך הממוקדת מאש
ה
הדר גולדשמידט
לימודי העשרה
מאש שלום, כיוון שאת מכוונת להעשרה, תשובתי תהיה כשלך. מה שמעניין אותך!
אני ממליצה לך לבדוק במוסדות האקדמיים הקרובים לביתך ולבדוק תכניות לימוד מותאמות לאוכלוסייה עובדת.
אוסיף רק שאם יש ברשותך את התעודות הנחוצות לך והלימודים הם להעשרה בלבד, ייתכן ותמצאי עניין בהכשרות ממוקדות יותר מתואר, לימודים לתואר ראשון מכילים תכנים כלליים רבים, הרבה מבואות..