נרשמתי ללמוד מחשבים ( הנדסת תוכנה) אך ברגע האחרון אני נסוגה ומתלבטת משום: 1. שעות עבודה מרובות ולא גמישות (כאמא בעתיד זה כמובן קשה) 2.לימוד כבד של מתמתיקה , שאני לא " מתה" על מספרים לעומת זאת האפשרויות האחרות שעומדות בפני הן: עבודה סוציאלית (אני אוהבת פסיכולוגיה) אחיות, קלינאות תקשורת וריפוי בעיסוק (-מהם הנתונים המתאימים למקצוע זה והאם יש בו דרישה?) אך שום דבר לא ברור לי שאני ממש אוהבת או בטוחה שמתאים לי ..... איך אדע להחליט שלא תהא זאת בחירת לימודים שגויה??
ה
הדר גולדשמידט
בדיוק הזמן לעצור ולבדוק לאן את מכוונת
מיכל צהריים טובים, את מציינת פה מספר תחומים מקצוות עשייה שונים. ציינת פה תפקידי ביצוע, טיפול, סיעוד, הנחיה, עיבוד וניתוח.. כל תחום עם הדרישות שלו ועם מסלול התפתחות שונה לחלוטין. אשמח לעזור לך בצורה ממוקדת לבחור את המסלול שלך, אך נשמע לי שזו אינה הפלטפורמה המתאימה.
לימודים אקדמיים עולים לא מעט, והסבה מקצועית עולה כפול ומכופל.. שווה לעצור, גם אם השעון מתקתק ולעשות את הבחירה בצורה שקולה.
תשקיעי בעצמך בירור אמיתי ואישי, ההרשמה לשנת הלימודים עוד לא הסתיימה. אם התקבלת ללימודי הנדסת תוכנה, זה אומר שהנתונים שלך בסבירות גבוהה לא מהווים מגבלה, פני לייעץ אישי, תראי שיהיה לך הרבה יותר קל ללמוד ולהתברג בעבודה כשאת מכוונת תעסוקתית ולימודית.