האם כדי להיכנס ללימודים שאתה על תנאי בשנה הראשונה?
האם כדי להיכנס ללימודים שאתה על תנאי בשנה הראשונה?
דנה
4 תגובות
ה
הדר גולדשמידט
בגדול כן, עם הסתייגויות לבדיקה
דנה שלום, בגדול אומר לפני שאני מעלה הרבה שאלות לתשומת לבך שזה פתרון שעשוי להיות מצוין אם הוא ראלי, במקום להעביר שנה בשיפור נתוני הסף את מתחילה כבר ללמוד את מה שאת רוצה, שווה להתאמץ בשביל זה..
עכשיו נבדוק לגבי הראליות (כיוון שלצערי קיימות מכללות "שעושות הרבה כסף על "סטודנטים שמעוניינים להכנס לאקדמיה בכל מחיר):
זה תלוי באילו תנאים ומה האלטרנטיבות שעומדות בפניך. הכי פשוט אם תתני לי יותר מידע כמו: לאיזה מוסד את מכוונת? לאיזה חוג? פקולטה? התמחות? מה המטרה אליה את מכוונת בתום התואר? (אולי אוכל להציע לך חלופות??) מהם התנאים בהם את נדרשת לעמוד? (כולל זמנים, אם עומדים בהם בשנה הראשונה או שכל שנה מחדשת את התנאי?) מה קורה במידה ואינך עומדת בתנאים? האם ניתנת לך הזדמנות לנצל את הנקודות לחוגים מקבילים?
בברכת חג שמח,
הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוון מקצועי 052-6969745
ד
דנה
....
אני מעוניינת ללמוד מנהל עסקים באקדמיה פרס. אמרו לי במכללה שאני צריכה להגיע לממוצע של 75 ב - 2 סימסטרים ראשונים. לפי מה שאני הבנתי שהממוצע לא כולל את המקצועות שקשורות להתמחות.
חג-שמח.. ותודה :)
ה
הדר גולדשמידט
לדנה
דנה, זה נשמע לי ממוצע סביר בהחלט, אין סיבה שלא תעמדי בו. אלא אם את לא מתאימה לתואר זה בכלל, זה עשוי להיות פרמטר טוב לבדיקה גם בשבילך.