שלום רב, אני סטודנט סוף שנה א' באונ' הפתוחה,לומד את תחום מדעי החברה בדגש על תקשורת,הלימודים עצמם מעניינים במקצת,אך לאחר שקיבלתי נכשל בשני המבחנים שעשיתי המוטיבציה שלי ירדה אט אט ואינני מרגיש כבר מחובר לנושא כמו בהתחלה.
אין תחום מסויים שממש מוצא חן בעיניי כי עדיין לא גיליתי אלו תחומים אני אוהב בחיי ושאוכל לעסוק בהם בעתיד.כאדם הדברים היחידים שאני אוהב הם סרטים וכדורגל.אני מרגיש בנוסף לכך נורא מבולבל וחסר דרך והלוואי והייתי יודע מה אני אוהב ואם אוכל לעסוק באותו תחום גם בעתיד.
מקווה שאמצא את דרכי...
נ.ב מה את מציעה לעשות..?
ה
הדר גולדשמידט
לאור
אור שלום, נתחיל בזה שאני מציעה לראות סרט טוב שיירים את מצב הרוח... :)
לכל אחד יש את האיכויות שלו שעל פי רוב מתחברות למה שהוא אוהב לעשות. יכול להיות שאתה אוהב רק סרטים וכדורגל, אבל סביר שיש עוד דברים שאתה אוהב רק שלא הסתכלת לכיוון שלהם.
אין ספק שכישלון בקורסים מוריד את הרוח מהמפרשים, אבל אולי זה לטובה. אולי באמת התחום שבחרת לא בשבילך, אולי זה הכיוון אבל צריך לדייק בו. כיוון שאתה בנקודת בראשית, אומנם התחלת אבל אין לך מושג איך מכאן להמשיך, ואין לך שאלות ממוקדות שעשויות להיות קצה חוט.
אני ממליצה, אחרי הסרט, ליצור עימי קשר או עם כל איש מקצוע אחר שיעזור לך לעשות סדר באפשרויות שעומדות לפניך ויוביל אותך לבחירה שתתאים לך בצורה הטובה ביותר. לימודים עולים לא מעט כסף, הסבה בתוכם כרוכה גם היא בעלויות, הסבה מקצועית על אחת כמה וכמה.. אני ממליצה לך להשקיע בעצמך לקחת פסק זמן רגעי מהחלטות, לא לעשות דבר מול האקדמיה ולבחון את הבחירה הנוכחית אל מול בחירות נוספות.