ברצוני ללמוד צילום ועיצוב עדיין לא החלטתי מה בדיוק משניהם השאלה שלי היא מאיזה גיל אפשר להירשם לקורס? אני מאוד מעוניין..
ה
הדר גולדשמידט
עיצוב ו/או צילום
ניסן שלום, בן כמה אתה שאתה שואל מה רף הגילאים מלמטה? בגדול לימודים מקצועיים מכוונים לגילאי 18 ומעלה, אני מניחה שמקומות פרטיים לא יתעקשו על הגיל, בטח אם תוכל להציג תיק עבודות שיעיד על כשרון והתאמה לתחום.
בלי קשר תוכל לקחת קורס /חוג ממוקד בכל אחד מהתחומים שהעלית, צילום / עיצוב ולקבל טעימה שתאפשר לך כבר להתחיל להתעסק בתחום וכשיגע הרגע שתרצה לקחת את זה צעד נוסף תבוא כבר בשל גם מבחינת הגיל וגם מבחינה מקצועית.
חג שמח ובהצלחה, הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוונה מקצועית 052-6969745
נ
ניסן
אם אפשר רק שאלה נוספת-תודה
תודה רבה הדר על התשובה!! אני בן 17 וחצי תלמיד כיתה יב' אומרים שיש לי כישרון אומנותי מכמה סיבות וגם בגלל שאני מצייר טוב (כך אומרים). הציעו לי לעבור לשלב והבא ולעשות עם זה משהו, זה ממש מעניין אותי אני ממש רוצה להתחיל עוד הקיץ עד אז אני יהיה קרוב ל18 אני מקווה שאוכל להתקבל עד הגיוס שיש לי עוד שנה שלמה בדיוק.
בקשר לתעודת בגרות מלאה אני יודע שיש לי עוד לסיים את הבגרויות אבל בשנה שעברה נכשלתי באחת שהשנה לא נבחנים עלייה והיא חובה. ראיתי פה בפורום שאלה על זה אבל ברצוני לדעת אם אפשר להתקבל לקורס צילום/עיצוב בלי תעודת בגרות או לפחות חלקית?? תודה רבה רבה. -חג שמח-
ה
הדר גולדשמידט
בשמחה לניסן
הי ניסן, אתה דוגמא קלאסית להתכווננות מגיל צעיר. אני אתחיל בזה שתחתור לסיים את הבגרויות בהצלחה, גם אם זה אומר להשלים בגרות שפיספסת שנה שעברה באופן עצמאי. זה כדי שלא תהיה מוגבל בהמשך!
באשר לשאלתך, אין בעיה למצוא מסגרת שתקבל אותך ותתן לך כלים שתוכל להתקדם עצמאית, בטח אם תציג תיק עבודות.
הרשת מלאה במקומות כאלה, תשמור על היצירתיות המחשבתית בנוסף לזו שקיבלת עליה פידבקים ותספוג כמה שיותר.
אני ממליצה לכוון במקביל לעיצוב והצילום לתחום האנימציה, אנימטור ותתקדם לאט בכיוון, אחרי שתלמד ו/או תעמיק על כל אחד מהם תוכל לבחור ולהתמקע. אם מגיל כזה אתה כבר יודע לאן אתה חותר, ופועל בעניין, הדרך לא תהיה ארוכה :)
תודה!
תודה רבה הדר עזרת לי מאוד! התגובה שלך גרמה לי לחשוב על יותר כיוונים כמו שכתבת לי למשל על תחום האנימציה בנוסף. אני אכן התעמק בזה..המשך חג כמח וכשר. תודה! :)