מתלבטת מאוד מה ללמוד. פסיכומטרי 615, מה שדיי דופק לי.. מתלבטת אם לעשות אחד נוסף, ולהרחיב את אפשרות הבחירה שלי. מעבר לזה, מישהו יודע, אם ניתן לעשות תואר ראשון בעבודה סוציאלית, ולאחר מכן תואר שני בפסיכולוגיה/הפרעות תקשורת - ואם כן, במה זה מותנה?
ה
הדר גולדשמידט
עבודה טיפולית עם הפרעות תקשורת
שלום לך, לימודי תואר שני בפסיכולוגיה דורשים: מתאם גבוה מאוד, ציונים מצוינים במהלך התואר, המלצה מהאקדמיה ועמידה בראיון קבלה.
על פניו אם את מתקשה כבר בסיבוב הראשון, לפני התואר הראשון אני ממליצה לך לכוון אחרת את המשך המסלול, הדרך שהעלית פה ארוכה ודורשת המון, כולל השלמות בין תארים והישגים בלתי מתפשרים. במיוחד לאור העובדה שדברים עשויים להשתנות, את לפני התואר הראשון והניסיון התעסוקתי והאקדמאי עשויים להטות אותך לכיוונים אחרים.
אם תחליטי שזה הכיוון אני ממליצה להמשיך ללימודי עבודה סוציאלית קלינית, שזו המקבילה הפרקטית של הפסיכולוגיה, לא תזדקקי ללימודי השלמה, אך הציונים הגבוהים נדרשים בהחלט, כמקבילה ראויה לפסיכולוגיה, זו נישה מבוקשת ביותר.
אם את מכוונת לעבודה עם אנשים עם הפרעות תקשורת, מדוע את לא מכוונת ללימודי קלינאות תקשורת? ריפוי בעיסוק? אלה לימודים לא קלים, אך כבר בסיומם את יכולה להשתלב בעבודה עם אוכלוסיות במצוקה. מקווה שעזרתי.
חג שמח ובהצלחה, הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוונה מקצועית 052-6969745
f
forevermerry
תודה על התגובה המהירה
אני לא מכוונת לריפוי בעיסוק\קלינאות תקשורת, מכיוון שהפסיכומטרי שלי איננו מספק (אם ידוע לך על מקום שבו זה אפשרי, אשמח אם תכתבי)