שלום, רציתי לשאול האם יש מקום שניתן ללמוד בו עיצוב גרפי (תקשורת חזותית) שלא רק "קורס" אלא ממש לימודים.. אך שבגרות מלאה היא לא דרישת חובה (יש לי בעיה להשלים בגרויות) תודה
ה
הדר גולדשמידט
לימודי עיצוב וגרפיקה
הילה צהריים טובים, יש לא מעט מוסדות לימוד שמאפשרים לימודי עיצוב גרפי, לימודי יום וערב, לתעודה ותואר.
חלקם נותנים לך לבחור קורסים שמרכיבים יחד תעודת עיצוב שונות, כגון: תקשורת חזותית, מעצב גרפי, אומנות ועיצוב ועוד.. חלקם מאפשרים לך ללמוד עיצוב בשילוב לימודי תואר.
למה את מתכוונת ב"ממש לימודים"? לגבי הבגרות המלאה, מרבית המקומות לא דורשים בגרות או פסיכומטרי, כיוון שאלה לימודים מקצועיים.
האם עניתי על שאלתך? בברכה, הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוונה מקצועית 052-6969745
ה
הילה
תודה הדר על תשובתך - המשך
ברצוני ללמוד לתואר ולא "קורס" , אך נתקלתי למשל ב"שנקר" שדורשים בגרות מלאה ומצד שני במוסד בשם "מנשר" שלפי מה שהבנתי לא נדרשת בגרות אך הלימודים הם לא תואר (למרות שלומדים 4 שנים) רציתי להבין אם יכול להיות מצב שלבנאדם יש תואר למשל אבל הוא בעצם לא בעל בגרות מלאה - האם מצב כזה יכול להתרחש? מעבר לכך שאינני מוצאת מוסד ללמוד בו שיקבל אותי ללא בגרות = המצב מייאש. :( שוב תודה על התייחסותך. הילה
ה
הדר גולדשמידט
תואר של האוניברסיטה הפתוחה ולימודי גרפיקה
הילה חג שמח, האוניברסיטה הפתוחה עובדת בשיתוף עם כמה מוסדות ומאפשרת לשלב לימודי גרפיקה ותואר ראשון. האוניברסיטה הפתוחה אינה דורשת בגרות מלאה או פסיכומטרי. מכון אבני למשל הוא אחד מהם, אני בטוחה שיש עוד כמה מוסדות שכמוהו. לא להתייאש, תמיד יש פתרונות יצירתיים כשמכוונים. בהצלחה,