אני רוצה להתחיל ללמוד משהו שיקדם אותי בחיים ושיתאים לי והייתי שמחה לדעת כמה עולה אבחון כזה שיאיר את עיני לגבי מקצוע שיתאים לי .
א
אפרת כהן
המשך ברור מה כדאי ללמוד
אני בת 30 נשואה פלוס כרגע אסיסטנטית במרפאת שיניים . מעניין אותי ללמוד משהו שקשור לתחום הרפואה זה תחום שאני מאוד אוהבת הבעיה שאני לא יודעת מה בדיוק כמה זמן לימודים צריך ואיזה אפשרויות יש לי . אשמח לעזרה ממך אפרת
ה
הדר גולדשמידט
תחום הרפואה
אפרת שלום, טווח המקצועות בתחום הרפואי די רחב, אתן לך כמה שאלות לדוגמא שימחישו:
האם את אוהבת את עבודתך כיום? אם כן מה את אוהבת בה? האם היית רוצה להתמקד בתחום רפואת השיניים? במידה ולא, איזה עוד ענפים בתחום הרפואה מדברים אליך? מהי מידת הרגישות שלך? האם היית רוצה להיות מאחורי הקלעים בתחום הרפואה או בשורה הראשונה? השאלה פונה לנושא האחריות הרפואית. האם את אוהבת לעבוד בשקט או שהיית מעוניינת בעשייה המשלבת דיאלוג כזה או אחר? איך את עם טכנולוגיות? האם את אוהבת לעבוד עם הידיים? לחוש בעשייה.. מהי רמת האסתטיות שלך? מה הפניות שלך ללימודים ועבודה? ציינת שאת אמא.
ציינתי פה כמה מהשאלות שאבחון מקצועי מעלה, אני ממליצה לך בחום לגשת לפגישה שתעזור לך להתאים את האיכויות שלך עם היכולות והרצונות שלך לעולם התעסוקה.
בהצלחה ושבת שלום, הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוונה מקצועית 052-6969745
ה
הדר גולדשמידט
אבחון והכוון תעסוקתי אישי
אפרת שלום, אבחונים והכוונים תעסוקתיים כיום ניתנים בכמה תצורות: חלקם כוללים מבחני מחשב ואבחון. חלקם כוללים מבחנים, אבחון ושיחה עם פסיכולוג / איש מקצוע - שמתרגם את האבחון שניתן. וחלקם מוסיפים על האבחון והשיחה גם הכוון המקשר בין האבחון לנקודה בה את נמצאת כרגע. טווח האבחונים התעסוקתיים נע בין 500 ל- 1000 ש"ח. האבחונים נערכים בפלטפורמות שונות, מול אנשי מקצוע שונים, שווה לעשות פה שיעורי בית ולבחור את האיש מקצוע המתאים לך. לצורך העניין פסיכולוג / מנהל משאבי אנוש / קואצ'ר..
במידה ותהיי מעוניינת לשמוע פרטים נוספים את מוזמנת ליצור עימי קשר טלפוני.
בהצלחה ושבת שלום, הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוונה מקצועית 052-6969745