עד היום התלבטתי בין לימודי תואר לתעודה אבל החלטתי ללמוד תעודה ניהול משאבי אנוש ואם זה יהיה הכיוון אז אני אמשיך ללימודי תואר.
האם זו חשיבה נורמאלית? כי אני חושבת על זה שזה יכול להיות בזבוז כסף ובזבוז זמן.
יש למישהו אולי פיתרון או תשובת מחץ בשבילי?
ה
הדר גולדשמידט
משאבי אנוש
מלי שלום, בזבוז יחשב אם תלמדי ותעסקי שנים בתחום שלא מדבר אליך. אין כ"כ קו נורמאלי שאפשר להתיישר אליו, אני מניחה שאם היה החיים היו קלים ומשעממים יותר.. :) תחום משאבי אנוש על פי רוב דורש לימודי תואר, (אלא אם יש ברשותך תואר אחר ואת מוסיפה אליו לימודי תעודה, כי במקרה כזה לימודי תעודה בהחלט מספקים) יתכן ותמצאי מקומות עבודה קטנים שיהיו מוכנים להעסיק אותך ללא תואר אך את מגבילה את עצמך ואת הניסיון שלך למקרים יוצאי דופן. תחום משאבי אנוש חולש על מספר תחומים: גיוס, רווחה, פיתוח משאב אנושי בארגון, אדמיניסטרציה בנושא העובדים- קליטה / פיתוח / פיטורים, שכר במקרים מסויימים, ריכוז תנאי עובד ועוד.. אם את רוצה להתנסות בעבודת משאבי אנוש את יכולה לבדוק מקומות עבודה שיעסיקו אותך כרפרנטית משאבי אנוש וכך תוכלי להציץ קצת יותר מקרוב אל מאחורי הקלעים. (בדרך כלל נכספים בשלבים מוקדמים וללא תואר בתחום הגיוס בלבד, קחי את זה בחשבון. אני ממליצה לך לפנות לייעוץ תעסוקתי שיעזור לך לעשות סדר ברצונות, והיכולות שלך ובעקבותיו ללכת על לימודים שיעזרו לך להגשים את הדרך ולא להתחיל לקרטע על ההתחלה.
את מוזמנת לפנות אלי במידה ותרצי לחזק/לבדוק בחירתך. בהצלחה, הדר גולדשמידט - ייעוץ והכוונה מקצועית 052-6969745